hoe je een bijgebouw installeren

Als het gaat om een ​​leuk en interessant project, het installeren van uw eigen bijgebouw is een goeie!

Naar aanleiding van de onderstaande stappen helpen u door het proces met gemak.

Stap 1 – Zoek een locatie

U wilt een plek ver kiezen uit het water systemen om verontreiniging te voorkomen. U vindt er ook een gebied waar je in staat bent om te bouwen zijn als je wilt nodig hebt, en is vrij van veel verkeer.

Stap 2 – Graaf een gat

Pak je schop en begin scheppen. U moet een gat ongeveer 3,5 voeten graven met 3,5 voeten, en ongeveer 5 voet diep.

Stap 3 – Construct the Floor

U heeft de mogelijkheid van het gebruik van beton of hout voor uw vloer. Ofwel keuze zal je nodig hebt om een ​​gat in het midden, het afstemmen van het gat dat je net hebt gegraven hebben.

Stap 4 – Maak het besluit

Er zijn een paar verschillende manieren om te gaan over de proppen komen met een deksel. Het beste is om een ​​platform toe te voegen door simpelweg het creëren van een doos van hout, en het toevoegen van een ander gat op de top van dat. Plaats deze “box” ongeveer 14 inch van de vloer, het afstemmen van de gaten weer. Een extra optie is om een ​​wc-bril te installeren op de top van dit vak. Dit zorgt voor een beetje meer comfortabele stoelen.

Stap 5 – Box It In

De constructie van de werkelijke bijgebouw in alle eenvoud een doos. Deze box bevat een dak, vloer, deur, en een “shelf” waar uw zitplaatsen wordt geplaatst. U wilt een vak dat is ongeveer 4 voet in het vierkant, en 7 voet hoog met het hoogste punt is waar de deur te bouwen. Het dak moet ongeveer 5 voet vierkant zijn.

Stap 6 – Air It Out

Stap 7 – Bedek de Top

ventilatie toe te voegen aan uw bijgebouw is erg belangrijk. De beslissing over hoe u wilt gaan over dit te doen is aan jou. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt ventilatieopeningen toevoegen aan uw bijgebouw. U kunt knippen ontwerp shaped “openingen” in uw bijgebouw, of u kunt het scherm panelen toe te voegen aan de top van het om te helpen met de ventilatie. Hoe dan ook is een boetebesluit, het net hangt af van uw persoonlijke smaak.

Vervolgens krijgt u wilt het dak met asfalt shingles te dekken. Dit helpt bij het voorkomen van regen van binnenkomst, de bescherming tegen waterschade die anders kan zijn opgetreden.

Gelukkig is in deze tijd, hebben we toegang tot wc-papier en met de hand sanitizer. Het toevoegen van deze 2 eenvoudige noodzakelijkheden zal uw gasten houden van u nog meer. Als je zin hebt om te krijgen, kun je zelfs kopen een wc-papier houder van uw lokale hardware winkel en bevestig deze samen met een ontsmettingsmiddel dispenser aan de binnenkant van uw muren.

Daar heb je het! Of het is geïnstalleerd als een necesssity, of als een extra “cool” effect, trots jezelf in een job well done. Je houdt het, en uw gasten zijn er zeker van om het te houden als goed.

Stap 8 – Voeg Die Final Touches