hoe je een binnendeur spiegel te installeren

Een interieur deur spiegel is een opening die rust boven de deur. De spiegel is een decoratief element gemaakt van hout of glas. Het kan op elk moment worden geïnstalleerd nadat de bouw van uw huis. Het proces van de installatie omvat het kiezen van een materiaal, beslissen over een stijl en type van de spiegel en het meten van de opening boven de deur. Volg de onderstaande voor een succesvolle installatie stappen. Dit artikel wordt ervan uitgegaan dat er een opening bestaat al boven je deur voor een deur spiegel.

U vindt er een ladder en meetlint nodig om de opening voor het interieur deur spiegel te meten. Meet de opening zorgvuldig en noteer de afmetingen. Neem de metingen om een ​​huis verbetering winkel of ramen en deuren center om een ​​pre-en-klare of aangepaste gesneden deur spiegel of het hout of glas dat u op zoek bent om te installeren aan te schaffen. Hout is een gemakkelijkere installatie dan glas, maar het materiaal dat u gebruikt is aan uw persoonlijke voorkeur.

Stap 1: Meet the Door Transom Opening

Als u besluit om een ​​spiegel zelf te maken, zul je een cirkelzaag nodig om het hout te snijden. Als u werkt met glas voor de spiegel, een glas winkel maat gesneden het glas voor u op basis van de metingen en de afmetingen die u in stap 1 heeft.

Stap 2: Acquire Materialen voor Deur Transom

Als u het maken van een houten spiegel, trek het patroon op basis van de metingen. Zodra de metingen worden genomen, snijd de patroon uit het hout met behulp van een cirkelzaag. Gebruik een schuurmachine of schuurpapier om de randen glad voordat u de deur spiegel. U kunt ook vlekken en glazuur het hout spiegel om de kleur en de stijl van de deur die het over zal worden geplaatst aan te passen.

Stap 3: Snijd de Hout

Met de spiegel in de hand, heeft een assistent u helpen met de installatie boven de deur. Plaats de spiegel in de opening boven de deur, en zet het op zijn plaats met clips en waterdicht maken. Zorg ervoor dat de spiegel is veilig en op zijn plaats voor het openen en sluiten van de deur. Schoonmaken van het gebied rond de installatie en dit zal de installatie van uw binnendeur spiegel te sluiten.

Stap 4: Installeer de deur Transom