hoe je een elektrische afrastering break detector te installeren

Het installeren van een elektrische afrastering break detector bespaart u tijd die het zou duren om te gaan op zoek naar uw verloren hond die weten komen voordat je dat er een breuk in je onzichtbare omheining. Uw onzichtbare hond omheining zender piept betekent dat er een breuk in de elektrische afrastering. Als uitgaan en de aanschaf van een elektrische afrastering break detector klinkt te duur voor je zakken, kunt u deze methode proberen om de breuk in de schrikdraad snel te vinden en te repareren voordat je honden te weten komen over het.

Een frustrerende ding over het proberen om onderbrekingen in de grens te vinden is dat sinds de elektrische omheining onzichtbaar is, duurt het geduld en doorzettingsvermogen om het getroffen gebied te vinden. Neem beide uiteinden van de begrenzingskabel en sluit ze aan op de eerste aansluiting op uw zender. Meet een begrenzingskabel ongeveer de helft van de lengte van uw grens lus en knip een nieuwe draad set. Vind de tweede aansluiting op de zender en bevestig de nieuwe draad aan het. Zoek uit waar is het middelste punt in je grens lus en gesneden. Bevestig de losse eindjes van de nieuwe draad stukken aan beide zijden van uw grens lus aan het middelste punt. Draai nu het systeem aan en controleer de elektrische signalen van deze kleinere lus met ontvanger halsband van uw hond.

Stap 1 – het testen van een Gedeelte

Als uw systeem blijft piepen of niet werken, dan is er een breuk in dit gedeelte van uw grens. Al bladerend door de dezelfde stappen, herhaalt u de procedure voor de andere kant van de lus. Zodra een break is ontdekt, ga dan naar het midden van die sectie en snijd de draad met behulp van kniptang. Splice de eerste snede die je hebt gemaakt en kalefateren met behulp van siliconenkit om het waterdicht te maken. Bevestig de nieuwe draad aan uw grens lus aan de snede die u in de vorige stap. Schakel de schrikdraad en controleer het bereik van de lus met de ontvanger halsband.

Stap 2 -Finding de Break

Herhaal dit totdat het beschadigde gedeelte van de elektrische afrastering duidelijk geworden. Nu moet je beschadigde draad met nieuwe draad te vervangen. Ook proberen om hetzelfde formaat draden in uw grens lus.

Stap 3 -Herhaal

Vinden het gebruik van deze methode kan vervelend werk zijn, maar het voordeel is dat er geen extra kosten! Sommige professionals kosten $ 100 per uur naar buiten te komen en rond te lopen uw tuin om de pauze te vinden. Omdat de draden zijn ondergronds begraven, zou het moeilijk zijn om te zien waar de draden daadwerkelijk zijn om na te gaan begraven. Als u een bijzonder grote tuin, zou het dat er veel meer tijd in beslag nemen en dus meer geld om uw tuin professioneel gecontroleerd. U kunt ook proberen om uw eigen schutting break detector kopen, maar de kwaliteit van de machine is zeer slecht en sommige machines zijn niet gevoelig genoeg te pikken signalen van de draad begraven onder de grond gemaakt. Dus wees systematische en probeer deze methode. Geld besparen!