hoe je een elektrische junction box te installeren

Een elektrische aansluitdoos is een kluisje gebruikt om draden die zijn samengevoegd in een enkele elektrische eenheid omvatten. Een elektrische aansluitdoos kan worden gemaakt hetzij van metaal of kunststof. Om te besparen op de kosten, plastic verdeeldozen bieden een goedkoper alternatief voor metalen. Aangezien de meeste elektrische codes vandaag vereisen die draad lassen nooit buiten een beschermend omhulsel moet worden geplaatst, worden deze kisten moeten worden geïnstalleerd wanneer toetreden elektrische draden. Om een ​​elektrische junction box te installeren, lees dan verder voor verdere instructies.

Voor het installeren van de aansluitkast, bepalen de beste locatie waar het kan worden gemonteerd. aan het plafond of aan de muur – De box kan overal in de kamer worden geplaatst. Als de locatie is ingesteld, voert u de draden te ontmoeten in die locatie. Gebruik een boor wanneer de kabels moeten draaien door muren.

Stap 1 – Planning en voorbereiding

Bij werkzaamheden aan de draad splicing en de installatie van de junction box, zorg ervoor dat het afsluiten van de stroomtoevoer in het huis voor de veiligheid. Dit kan gebeuren door ofwel uitschakelen van de vermogensschakelaar uit of de zekering te verwijderen. Daarna, controleer het huidige gebruik van een voltmeter of multi-meter. Veiligheid moet altijd een prioriteit zijn bij het werken met elektrische projecten, dus zorg ervoor dat er geen stroom door de draden.

Stap 2 – het uitschakelen van de voeding

Alvorens over te gaan tot de twee set van draden met elkaar te verbinden, zet de doos op de geplande locatie eerste. Zorg ervoor dat de schroeven goed zijn ingesteld op de doos stevig vast te houden.

Stap 3 – Montage van de Box

Verwijder de afdekplaat van de elektrische aansluitkast eerste. Dan openen of verwijder de twee knock-outs op de doos aan beide sets van draden in de doos te plaatsen. Schuif de draden in de doos totdat een voldoende lengte wordt geplaatst.

Stap 4 – de Draden invoegen

Volg de kleurcodes op de draden volledig. Alle zwarte of hete draden moeten samen worden verbonden. Wit of neutrale draden moet worden aangesloten op andere neutrale draden ook. Sluit de groene of blanke draad naar de andere groene of blanke draad om de verbinding te voltooien. Om de verbinding te maken, draai de draden bij elkaar met een tang. Zorg ervoor dat u draadmoeren gebruiken om de verbinding tussen de draden te dekken. Rode draad noten kan worden gebruikt om de zwarte en witte draden te dekken. Groene draad noten kan worden gebruikt om de kale draad verbinding te dekken.

Stap 5 – Het aansluiten van de kabels

Om de installatie te voltooien, zet het deksel weer op de aansluitkast om de verbindingen te verbergen. Het is belangrijk om de draden volledig stop zodat de afdekplaat opnieuw worden geïnstalleerd met gemak. Installeer de benodigde schroeven om de afdekplaat te houden. Schakel de stroom weer aan en controleer of de verbinding succesvol is.

Stap 6 – de Cover installeren