hoe je een hoek stop te installeren

Een hoek stop is in feite een afsluiter voor een wastafel armatuur. Zoals de warm en koud water aanvoerlijnen uit de muur komen, worden ze afgedekt terwijl de wandbekleding is geïnstalleerd. Zodra dat klaar is, kunt u de doppen te verwijderen en de afwerking van de sanitaire installatie of uw gootsteen. Om dat te doen u de hoek afsluiter moeten worden geïnstalleerd.

Gebruik de pijp kotters en snijd de dop op het uiteinde van de koperen leiding. Zodra de kap is verwijderd, zand van een van de boren en gekartelde randen.

Stap 1: Knip Copper Cap

Om te krijgen van de hoek stop om correct te zitten, zonder enige lekkage, op de koperen pijp, moet u een messing knelkoppeling gebruiken. Steek het op de buis en schuif het genoeg, zodat u de hoek stop kunt plaatsen op het einde.

Stap 2: Steek Compressiefitting

Schuif de hoekaanslag op de koperen leiding. Zorg ervoor dat je het druk op de buis zo ver mogelijk zal gaan of het zal niet correct ingesteld. Sluit de compressie-ring op de hoek stop en draai de moer. U kan nodig zijn om twee tangen te gebruiken om knusse de moeren op de fitting.

Stap 3: Bevestig Angle Stop Valve