hoe je een huisdier deur flap isoleren

Wanneer u een gat in een deur of muur te maken om een ​​huisdier deur te installeren, zal het huisdier deur flap een zwakke plek in uw huis weer isolatie. Wat kun je eraan doen?

De beste manier om het probleem van weerbestendig rond uw huisdier de deur op te lossen is een nieuw huisdier deur die is ontworpen met weerbestendig functies installeren. Deze huisdier deuren misschien een beetje duurder, maar ze zullen u geld besparen op de lange termijn op de energierekening. Als uw huisdier de deur is oud kunt u overwegen te vervangen, ook al is het nog steeds functioneert. De isolatie upgrades in recente modellen kan de tijd die het duurt om een ​​oudere hond de deur te wijzigen opwegen tegen.

Start Right Out

Het grote probleem met het isoleren van een huisdier deur flap is dat je alleen wijzigingen die geen invloed hebben op de goede werking van de deur huisdier kan maken. Voordat u wijzigingen in een bestaande flap te maken moet je er zeker van zijn dat uw huisdier nog steeds in staat zijn om de deur vrij te gebruiken.

Groot probleem

Terwijl je zou er rekening mee dat uw huisdier de deur is afbreuk te doen aan je warmte in de winter en de koele lucht in de zomer, zal u wilt controleren rond de deur huisdier om precies te weten waar de waar de lucht wordt op doorreis. Vaak zul je zien dat het belangrijkste gebied van zorg is het frame van het huisdier deur waar hij hecht aan het gezicht van de deur.

Waar is de isolatie nodig?

Uw huisdierenluik wordt gehouden en de deur met schroeven en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Aan het frame van de deur huisdier dichten, laat het frame en maak de gebieden waar het in contact is met de deur. Reinig de gebieden op de deur die in contact staan ​​met het frame. Installeer een ontwerp-proofing strip rond de deuropening zodat het onder de pet kozijn. Bevestig het huisdier kozijn terug op zijn plaats en draai de schroeven. Je moet een onmiddellijke verlaging van de hoeveelheid van het ontwerp rondom de deur huisdier merken. Een strook silicone sealer rond de buitenkant van het frame stevig tegen de deur zal de afdichting sterker maken en voeg water proofing.

Sluit de Pet Deur Frame aan de deur

Het is mogelijk om enig licht rubberisolatie aan één of beide zijden van de flap deurluik passen. Dit zal de flap een beetje dikker en de hoeveelheid warmte geleiding in of uit het huis te verminderen. Bij de keuze van de rubberen isolatie moet u zich bewust van het gewicht en hoe het gebruik van uw huisdier de deur huisdier zou kunnen beïnvloeden. Als uw huisdier de deur flap transparant was geweest, zou uw huisdier nodig geruststellend dat het huisdier de deur is nog steeds veilig om nu dat het ondoorzichtig is vanwege de bekleding te gebruiken.

rubber Insulation

Voor sommige huisdier deuren is het mogelijk om plastic of rubberen borstel strips die zijn ontworpen om te passen in het huisdier deur kader rond de flap te kopen. Deze borstels kunnen helpen tocht en het binnendringen van water te verminderen. Zoals eerder ervoor te zorgen dat de borstels geen invloed op het gebruik van uw huisdier van de deur.

afdichtingsborstels

Het is onvermijdelijk dat er verlies van weatherproofing van huis zullen voortvloeien uit een gat in een deur. Door het verminderen van het effect van dat gat met verstandige isolatie vindt u het effect te verminderen. Zeker, zal een geïsoleerde huisdier deur minder invloed op de temperatuur van uw huis te hebben dan het hebben herhaaldelijk de deur te openen om uw huisdier in en uit het huis mogelijk te maken.