hoe je een installatie onder de gootsteen water filter

Door het installeren van een onder de gootsteen water filter systeem zult u de kwaliteit en de zuiverheid van het water te verbeteren. Veel nieuws publicaties hebben onlangs aangetoond hoe zelfs de stad kraanwater is gevuld met vele verschillende chemische stoffen en onzuiverheden. Ze hebben zelfs bewezen dat wat flesjes water bevat vele soorten verontreinigingen. Om gezond drinkwater te behouden, kunt u eenvoudig installeren een onder de gootsteen water filter systeem door de onderstaande aanwijzingen.

Nadat u onder de gootsteen waterfilter hebt aangeschaft, opent u het pakket en trek de instructies. Lees de instructies aandachtig en eventuele opmerkingen noodzakelijk maken. Nadat u de instructies van de fabrikant te lezen, als je niet vertrouwd bent met de installatie voelt, neem de lokale gele pagina’s en een loodgieter bellen om het werk te voltooien.

Stap 1 – Trek de instructies

Verwijder de bevestigingsmiddelen uit de verpakking. Plaats het in een emmer of een kom te zorgen dat de kleine onderdelen niet verloren gaan. Neem het waterfilter en monteer onder de gootsteen met het bevestigingsmateriaal. Met behulp van een schroevendraaier, schroef het water filter in een stoeterij (indien aanwezig ergens in de achterkant van de muur achter de kasten). U kunt de stud lokaliseren met behulp van een eenvoudige stud finder. Als er geen stud aanwezig op deze locatie, het afsluiten van een speciale set van schroeven die kunnen worden gebruikt voor holle-wandmontage. Als alternatief kunt u de stekker uit pluggen en voeg dan de schroeven aan de pluggen.

Stap 2 – Monteer de Water Filter

Zoek het water afsluiters onder uw gootsteen. Zet het water volledig uit aan de afsluitklep.

Stap 3 – Schakel Water

Zoek de koudwaterleiding onder de gootsteen. Stekker uit de gootsteen. Sluit het koude water lijn naar de top van het water filter. Nogmaals, trek de instructies van de fabrikant. Kijk voor de informatie met betrekking tot het beslag of de aansluitingen op de waterlijn. U moet het water aan te sluiten in de fittingen.

Stap 4 – Zoek de koudwaterleiding

Zet het water weer aan bij de afsluiters.

Stap 5 – Turn on Water

Zet het water op in uw kraan.

Stap 6 – Voer het Water

Stap 7 – test het water

Om ervoor te zorgen dat het water loopt door je onder de gootsteen waterfilter, de aanschaf van een water testkit bij uw lokale huis verbetering centrum. Voer de testkit onder water en controleer het niveau van de onzuiverheden. Als er weinig onzuiverheden, weet je dat het filter werkt door het water.

Nadat u de installatie hebt voltooid, noteer alvast in uw agenda met de datum van de volgende filter vervangen. Om het meeste uit je onder de gootsteen water filter systeem te krijgen, moet je bewust zijn van bij om het filter te veranderen.

Stap 8 – Het vervangen van de filters