hoe je een luifel raam-scherm te installeren

Het installeren van een nieuw scherm op een luifel raam is een eenvoudig proces dat zowel kan uw ramen kijken mooier, en helpen voorkomen dat insecten van het krijgen in het huis.

Er zijn veel verschillende soorten materialen scherm en elk heeft zijn eigen speciale kwaliteiten. Sommigen zullen meer privacy bieden, terwijl anderen hebben een fijnere mesh kleinere insecten zoals muggen buiten te houden. De twee meest voorkomende vormen van het scherm materialen zijn aluminium en glasvezel. Aluminium scherm sterk, niet doorzakken tijd, en een beschermende coating om roestvorming te voorkomen. Glasvezel schermen, daarentegen, zijn niet zo sterk, maar zijn goedkoper en gemakkelijker te installeren omdat zij niet kreukt of deuk.

Stap 1: Kies de juiste type scherm

Plaats het scherm in een gebied dat zo vlak mogelijk deze de volgende stappen stuk eenvoudiger.

Stap 2: Verwijder de bestaande scherm en het frame van het venster

Langs de rand van het scherm zal er een zwarte of grijze rubberen slangen zijn, dit heet een spline. De spline houdt het scherm tegen het frame. Opnieuw met de schroevendraaier, wrik de keg van de groef dat het rust in Wanneer de spie wordt verwijderd;. Een beetje prodding zal de oude scherm vanaf het frame valt.

Stap 3: Verwijder de oude Scherm van het frame

Rol het scherm uit over het frame. Gebruik het mes (of metaal scharen als je gebruik maakt van aluminium scherm) om een ​​stuk dat groot genoeg is om te vertrekken over een duim van overtollige opknoping uit over elke zijde van het frame te snijden. Met behulp van de schroevendraaier of de achterkant van uw scherm roller (een scherm roller is een tool die een pizza mes lijkt aan de ene kant en heeft vaak een platte vastklemmen tool op de bodem van het handvat), dwingen het scherm in de groef die langs loopt het beeld;. Vervolgens unspool wat de nieuwe spline en stop het uiteinde in een van de hoeken van de groef. Gebruik de schroevendraaier om ervoor te zorgen dat ligt ingeklemd in deze hoek vrij stevig vast. Zodra de beginrand van de keg is veiliger, van de keg opraken en gebruik het wiel einde van de rasterwals te dwingen naar beneden in de groef. Dit is wat wordt het scherm te bevestigen aan het frame. Terwijl het begeleiden van het scherm rollen over de spline en groove, zorg ervoor dat het scherm blijft redelijk strak, maar niet zo strak dat het zal scheuren. Bij het bereiken van een hoek, heeft men de mogelijkheid van een doorbuiging de keg en verder op of snijden van de keg en het herhalen van hetzelfde proces langs de overige zijden van het frame,. Tenslotte wanneer het scherm is bevestigd aan alle zijden van het frame, snijd het overtollige weg.

Stap 4: Breng het nieuwe scherm aan het Onderstel

Plaats het nieuwe scherm en frame terug in het venster, flip de vergrendelingen en de schroeven die werden verwijderd te vervangen.

Stap 5: Vervang het scherm en Frame in het Venster