hoe je een multiplex plafond isoleren

Veel kan worden verrast om te leren dat de meeste multiplex plafond structuren niet beschikt over een basisniveau van de isolatie die is geïnstalleerd wanneer de kamer werd gebouwd hebben. In plaats daarvan kunnen zij licht lagen van schuim kit hebben. Er zijn in het algemeen geen vellen isolatiemateriaal in de ruimte tussen het plafond en steunbalken geïnstalleerd. Deze doe-gids zal u laten zien hoe u dit ontbrekende isolatie installeren met stap-voor-stap instructies.

Verwijder eerst de oude multiplex plafondplaten zorgvuldig en zet ze aan de kant. In het algemeen, een flatscreen bar het beste werkt voor deze, en soms kun je teller trek de oude nagels, het redden van de oude panelen voor herinstallatie. Zorg ervoor dat de ogen en de bescherming van het gezicht dragen om flack en stof uit je ogen en de longen te houden tijdens het verwijderen en installatie.

Stap 1 – Verwijder de oude Afdekken

Wanneer de multiplex plafond is verwijderd, moet u de holte tussen de steunbalken in het plafond te zien. Neem batts isolatie en beginnen ze gekoppeld in het plafond beginnend aan een einde en werken op de andere, nieten ze elke 4-6 inch aan beide zijden. Gebruik het mes om ze af te snijden aan de uiteinden en nieten het eindigt in de juiste positie.

Stap 2 – Het installeren van isolatie

Multiplex plafonds zijn meestal te vinden in stacaravans of aanhangwagens, die een heel andere structuur dan een gewone huis te hebben. De meeste snelbouwwanden slechts 2-4 inches diep, in tegenstelling tot de zes-inch diepte in een gewone huis. Zorg ervoor dat wanneer u uw isolatie koopt u de juiste dikte uitpuilende te voorkomen krijgen. Eenmaal geïnstalleerd, moet de isolatie gelijk met de balken van het plafond.

Stap 3 – Het opnieuw installeren van de panelen

Neem gewoon de lakens uit je multiplex plafond en installeer ze met behulp van je hamer en nagels afwerking. U kunt ze te verzinken om hen te verduisteren uit het zicht. Lakens moet direct over de top van de nieuw geïnstalleerde isolatie passen.

Stap 4 – Cleanup

Gebruik je mes op te ruimen elke randen of hoeken die interfereren met de plaatsing van uw panelen. Het plaatsen van de spijkers in verschillende plaatsen dan die waar zij oorspronkelijk werden creëert een sterkere greep. U kunt dit doen door ervoor te zorgen dat alle oude nagels zijn uit de panelen verwijderd voordat ze te installeren en het vermijden van de oude gaten om een ​​mooie stevige hap te krijgen in de draagbalken.

Op te ruimen na het isoleren van uw triplex plafond, gewoon stofzuiger of veeg-up van alle schilfers van de vloer. Op sommige plafonds, kunt u dit vreemd uitziende foam die naar beneden valt te krijgen. Dit is niet van belang en is slechts de restanten van een zeer slechte poging om het isoleren van de holte in het verleden.