hoe je een outdoor lantaarnpaal installeren

Het installeren van een outdoor lantaarnpaal kan makkelijker dan je denkt. Als u vertrouwd bedrading een lichtpunt zijn en weet hoe je een cirkelzaag te gebruiken, zal de stappen die hier geschetste je vertellen hoe je een lantaarnpaal die niet eens hoeft te tikken in uw stroomonderbreker doos te installeren.

Voordat u een outdoor lantaarnpaal kunt installeren moet je een lijn om de macht loopgraaf. De truc is om een ​​lijn van de dichtstbijzijnde stopcontact geul naar de locatie waar de lantaarnpaal zal worden geïnstalleerd. De sleuf heeft slechts breed genoeg om elektrische PVC voegen zijn, maar het moet ten minste 12 inch diep.

Stap 1: Trenching

Een vrijstaande buitenkant lamp post moet een stichting, vaak een voettekst hebben om op te staan. Om dit te doen, graven een gat dat is 2 bij 2 bij 2 voet diep. Verdichten de bodem van het gat met een handmatige manipulatie. Plaats een stuk triplex aan de stichting uit de leiding loopgraaf te scheiden. Boor een gat door middel van dit blok voor de leiding door te passen.

Stap 2: Dig het Footer

De leiding voor uw lamp post verlichting zal uw elektrische kabel te beschermen tegen vocht. Gebruik een ¾ grijze PVC (elektrische graad buis). Bij het maken van bochten, gebruikt 45-graden koppelingen in plaats van 90 graden koppelingen. Dit komt omdat aan het snoer rond een of meer scherpe bochten kan blijken te moeilijk. Bespaar uzelf tijd later door het installeren van een zware reeks door de leiding als je gaat.

Stap 3: Installeer de Conduit

Knip een stuk triplex die ten minste 8 inch breder is dan je foundation gat. Markeer de posities van de bouten conduit en anker en boor de gaten net groot genoeg voor hen om te passen in het gat. Plaats het anker bouten en schroeven moeren op de uiteinden schorsing van hen in de stichting. Installeer staken rond de randen van de multiplex verankeren na het storten van het beton.

Stap 4: Positie Leidingen en Anchor

Meng het beton volgens de aanwijzingen op de zak en vul het gat. Gebruik een schop en hakken in het beton herhaaldelijk om opgesloten lucht te verwijderen en vul het gat uniform. Installeer de top stuk triplex en te verankeren aan de inzet die u al hebt geïnstalleerd. Posities de ankerbouten zodat ze verticaal recht en stevig “geplant” in het beton. Laat ten minste 24 uur voor het beton in te stellen.

Stap 5: Giet de Footer

Verwijder de moeren van de ankerbouten en verwijder het multiplex sjabloon uit de bovenkant van de fundering. Zet de lamp post op de ankerbouten en installeer de borgmoeren. Snijd het vrouwelijke uiteinde van de elektrische kabel en bind dat einde aan de reeks in de leiding. Trek het koord door en draad rechtstreeks op de bedrading in de post. Steek de stekker in het stopcontact in de buurt van het mannelijke uiteinde, en het licht zou moeten werken.

Stap 6: Monteer de Post