hoe je een pvc pijp aan te sluiten voor een koperen buis

Bij aansluiting PVC en koperen buis is samen, is er altijd een mogelijkheid om tekortkomingen. U dient de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de stabiliteit van uw leidingen blijft in tact. Om geld te besparen, kunt u de duurdere koperen buizen voor het grootste deel van uw sanitair te gebruiken, maar gebruik dan goedkoper PVC stukken als u op de hoogte.

Zorg ervoor dat het water wordt uitgeschakeld bij het belangrijkste levering klep of op de in-line klep aangesloten op de leidingen u werkt. Zet de kranen om al het water te laten stromen.

Stap 1 – Turn Off the Water

Gebruik een doek goed drogen de koperen pijp zowel binnen als buiten. gebruik de schuurlinnen te ontdoen van de bovenste laag van koper naar een betere hechting verschaffen. U moet ervoor zorgen dat de cut koperen pijp is zo glad mogelijk. De leiding moet glanzend voor twee duim van het afgesneden uiteinde van de buis zijn.

Stap 2 – Maak de Pijp

Gebruik de schuurlinnen zand de binnenzijde van de koperen male adapter. Zodra je dit hebt voltooid, moet de binnenkant van de connector helemaal glanzend zijn.

Stap 3 – Bereid de Copper Adapter

Solliciteer flux door borstelen het rond de koperen pijp en de binnenkant van de koper male adapter. Zorg ervoor dat alle van het oppervlak goed is gecoat om een ​​goede hechting te bieden.

Stap 4 – Breng Flux

In elkaar passen van de koperen pijp en de connector. Schuif de slip eindigen naar beneden over de koperen leiding totdat hij niet verder gaat. draai het dan rond, zodat alle van de flux gelijkmatig wordt verdeeld.

Stap 5 – Bevestig de Copper Pipe and Connector

De propaantoorts moet worden voor het verwarmen van de slipkoppeling, wanneer de flux bereikt het smeltpunt soldeer kan worden toegepast op het gewricht. Dit soldeer moet smelten en verzamelt in de gewrichten. Waarborgen dat alle verbindingen goed zijn afgedicht.

Stap 6 – Solder

Stap 7 – Voeg PVC Adapter

Nu wachten tot de koperen pijp is afgekoeld en vervolgens wikkel de schroefdraad sectie in Loodgieters tape.

Schroef de PVC vrouwelijke adapter op de koperen mannelijke draad. Draai het met de hand totdat je het niet meer kan draaien, en dan eindigen de baan met een waterpomptang.

De PVC-buis en de adapter moeten worden gevuld met behulp van Purple Primer. Dan cement zodat de twee aan elkaar hechten toepasbaar worden rondom het gewricht. Zodra je de pijp en de connector met cement hebben bekleed schuif de pijp naar beneden zo ver mogelijk zal gaan.

Stap 8 – Het aansluiten van de Pijp van pvc