hoe je een rv kachel deksel installeren

Een camper kachel te dekken is een geweldige manier om u meer teller ruimte te geven. Kortom, als je geen gebruik maakt van de kachel, kunt u pull-down de RV kachel balie en je hebt een extra oppervlak te gebruiken. Als u overweegt het installeren van een in uw camper, hier zijn een paar eenvoudige stappen te volgen.

Een van de grootste fouten die mensen maken is niet het vinden van de juiste dekking voor hun campers en kachel. Controleer uw camper alvorens op zoek naar een cover en bepalen wat merk en model je hebt. Op deze manier kunt u een deksel met gaten die op een lijn met die in uw kachel te vinden en je hoeft ze niet te boren op uw eigen.

Stap 1 – Vind de juiste Cover

Zodra u de juiste kachel te dekken, lag het hele ding plat over de kookplaat. Zoek vervolgens de gaten aan de achterkant van de kachel. Plaats de scharnieren gevouwen zodat de ene kant naar de deksel en de andere op het fornuis. Maak de hardware die wordt geleverd met het deksel. Normaal gesproken zal alleen in staat zijn om een ​​schroevendraaier gebruiken om hen te schroeven in. Test de deksel om ervoor te zorgen dat het vouwt correct als u klaar bent.

Stap 2 – Line Up en Schroef