hoe je een uitlaat tip installeren

Een uitlaat tip is een auto-accessoire die flair toevoegt aan uw voertuig en helpt vent motor dampen. Er zijn verschillende stijlen van de uitlaat tips beschikbaar. Uitlaat tips zijn ronde, ovale of vierkante vormen. Ze zijn gemaakt van chroom of roestvrij staal. Ze worden door de schroeven, klemmen, of lasverbindingen verbonden aan uitlaat van de auto. Kies de tip dat uw smaak, behoeften, en de installatie voldoet aan vaardigheden. Als u dubbele uitlaatpijpen, het installeren van een tip over beide.

U moet drie dimensies te overwegen bij het kiezen van een uitlaat tip. De eerste dimensie te onderzoeken, is de binnendiameter van de uitlaat tip. De inlaat diameter moet overeenkomen met de diameter van de uitlaat van de auto. Hier worden de twee delen te verbinden. De tweede dimensie te onderzoeken, is de buitendiameter. De uitlaat diameter wordt de volgende uitlaat opening voor het voertuig. De breedte van de bumper uitsparing begrenst de maximale afvoer diameter. Als u een tip die te groot kiest, je hebt om uit te snijden deel van de bumper. Probeer te voorkomen dat het maken van deze bezuiniging, want het is moeilijk en duur. De laatste dimensie te onderzoeken, is de lengte van de uitlaat tip. In het ideale geval de uitlaat tip is prominent zichtbaar, maar niet lang genoeg om een ​​gevaar voor de veiligheid te creëren.

Stap 1 – Maatregel voor de tip

Kies de stijl en de vorm van de uitlaat tip die u wilt installeren. U kunt kiezen uit rond, ovaal, vierkant of tips afhankelijk van de vorm van de bumper cut-out en uw smaak. Uitlaat tips zijn gemaakt van chroom of roestvrij staal. Chrome tips zijn goedkoper en lichter dan roestvrij staal tips, maar meer gevoelig voor corrosie. Clamp-on tips zijn makkelijker te installeren en je kunt ze veranderen bij bevlieging. Echter, de uiteinden los te gemakkelijk (en kan worden gestolen) en je moet ze regelmatig vast. Aan de andere kant, las-on tips zijn anti-diefstal en veilig. Natuurlijk, ze meer werk vereisen ook te installeren. Indien mogelijk, het verkrijgen uitlaat tips van de fabrikant van uw voertuig. Ze kunnen tips voorzien om het exacte jaar, model hebben, en te maken.

Stap 2 – Selecteer een tip

Installeer de uitlaat tip over een koude voertuig om te voorkomen dat het branden van jezelf. Reinig de uitlaat en de uitlaat tip met WD-40 en een winkel rag. Probeer de tip te schuiven op de uitlaatpijp. U zult waarschijnlijk voldoen aan een aantal weerstand, dus gebruik automotive vet om de stukken te smeren, indien nodig. Bedek het einde van de uitlaat tip met een handdoek en tik het in een plaats met een rubberen hamer. Voltooi de installatie volgens de specifieke sluiting stijl die u koos. Bij sommige modellen, zal je draai de schroeven en klemmen om de uitlaat tips te beveiligen. Voor andere modellen, zal je een verbinding tussen de randen van de uitlaat en de uitlaat tip lassen.

Stap 3 – Installeer Tip