hoe je een wollen pak strijken

De wollen pak is de standaard pak gedragen door professionals. Weten hoe je een wollen pak strijken zal u helpen om veel geld te besparen op de stomerij rekeningen. Je moet gewoon wat tijd te nemen het onderhoud ervan en wees voorzichtig, terwijl het dragen van om je pak te krijgen zoek de manier waarop het deed toen je hem kocht.

Om ijzer colberts, moet u eerst om het te wassen op een koude water setting. Dit kan het beste gebeuren in een wasmachine zonder roerwerk. Als u een agitator, was de jas alleen met een ruime hoeveelheid water. Dit voorkomt dat de agitator beschadigt de mantel. Wanneer de cyclus klaar is, trek dan onmiddellijk het pak uit de machine. Hang het op als je voor te bereiden om je pak strijken.

Stap 1 – Start With The Jacket

Vergeet niet, je bent niet op zoek te strijken wol droog. Zet uw strijkijzer om de instelling hieronder wol. Dit komt omdat u zal het strijken van de binnenkant van het pak en je niet wilt dat de bekleding beschadigen. Strijk je jas als je zou een shirt hangen zodra alle rimpels zijn verdwenen.

Stap 2 – Het strijken van de Jacket

Strijken de broek is hetzelfde als de mantel. Je zult ze binnenstebuiten keren om zich te ontdoen van alle rimpels te krijgen.

Stap 3 – Strijk de broek

De enige keer dat u de buitenkant van de broek ijzer is de vouw te maken. Dit wordt bereikt met een katoenen doek tussen het strijkijzer en de broek. Zorg ervoor dat de kleur van het doek te passen in de volgorde van het strijken in Lint om uw kleding te houden.

Stap 4 – afwerking met een goede Vouw