hoe je een zolder fan te installeren

Stap 1 – Kies de juiste Zolder Fan

Stap 2 – Snijd het gat voor de Fan

Stap 3 – Bevestig de Zolder Fan

Stap 4 – Sluit de bedrading

Er zijn veel verschillende redenen voor het aanbrengen van een zolder fan in je huis. De meest populaire reden is om te besparen op uw energierekening. Wat uw reden ook moge zijn, het is een goede beslissing om deze functie toe te voegen aan uw huis. Wanneer het denken over een project van deze omvang, krijgen de meeste mensen geïntimideerd. Met deze gids, zult u niet. Hier zijn een paar stappen om dit project een makkelijker te maken.

De eerste stap in dit project is om de juiste grootte van de ventilator te kiezen. Dit hangt af van de oppervlakte van je huis. U kunt hulp krijgen met de aanpassing van een ventilator om uw huis vanuit vrijwel elke bouwmarkt. Er zijn te veel variabelen om op te noemen.

Nu dat u uw fan, is de volgende ding om te doen snijden het gat voor het. Ten eerste, beslissen over de beste locatie. Nu, leg de ventilator op zijn gezicht. Dit is de kant met de lamellen. Meet de binnendiameter van het ventilatorhuis. Met behulp van deze meting, markeer de muur of het plafond waar je je fan installeert. Neem je tijger zag, of decoupeerzaag, en snijd het gat.

Voordat u de ventilator op zijn plaats, overweeg hoe je het zal hechten. Gipsplaten alleen biedt onvoldoende steun. Als gipsplaten is er allemaal is, zet kleine stukjes van 2×4 tussen de balken in uw zolder voor extra ondersteuning. Tijdens deze stap, zal je iemand of iets nodig om de ventilator brace, dus het blijft op zijn plaats. Zodra uw fan wordt op zijn plaats gehouden, boor de gaten en schroef het geval van de ventilator, zodat het strak.

Nu de zolder fan is op zijn plaats, alles wat overblijft is de bedrading. Sluit je de stroom uit. Als er geschikte elektrische in plaats in de buurt van uw fan, kunt u deze aansluiten op dat. Zo niet, zet een nieuwe breker in een open sleuf van de breaker box en sluit de draden aan op de breaker en lopen ze naar je nieuwe zolder fan. Tot slot, sluit ze met kabel-connectoren. Elektrotechnische werkzaamheden is gevaarlijk, dus, afhankelijk van uw niveau en de situatie, wilt u misschien een elektricien in te huren om de ventilator draad voor jou.

VEILIGHEID is het belangrijkste element van het doe-het-zelf-project. Bescherm jezelf met deze tips.