hoe je een zwembadpomp schoon te houden

Maak de pomp

Schoonmaakproducten

Het verwijderen van draadalgen van het Pond

Een vijver zal algen natuurlijk ophopen als organismen en bacteriën groeien in het water. Echter, soms kan het ondergebracht in uw pomp, voorkomen dat het normaal functioneren geworden. Hieronder vindt u enkele eenvoudige tips voor het wegwerken van draadalgen jammen een vijverpomp en hoe om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Er zijn verschillende soorten algen die kunnen gedijen in de vijver ecosystemen. Hoewel sommige van het goed is en een natuurlijk onderdeel van het ecosysteem, draadalgen is het niet. Je weet dat je ziet draadalgen als het vezelig, natuurlijk, en als je in staat om gewoon trek hem uit de vijver zijn. Hij houdt ervan om zich aan bodem van vijvers en naar boven groeien in lange strengen. Dit kan verstrikt raken in uw pomp en andere mechanische systemen heel gemakkelijk, en de beste manier om de pomp te reinigen is om het eruit te halen en fysiek de algen te verwijderen. U kunt een borstel te gebruiken om eventuele afzettingen op de buitenkant van de behuizing te schrobben, maar als een van binnen heeft gekregen, moet u de pomp uit de vijver geheel te verwijderen.

Ten eerste, koppelt de pomp van een slangen of macht om het veilig om aan te werken. Dan, ontmantelen de pomp zodat u alle onderdelen in detail kan reinigen, één voor één. Gebruik vijverwater alleen voor deze onderdelen schoon te schrobben, zoals tik zelfs water kan knoeien met het delicate ecosysteem van uw vijver als de pomp opnieuw ingevoerd. Zodra dit het reinigen is voltooid, weer in elkaar en sluit de pomp.

Veel mensen maken de fout om hun pomp of filter systeem reiniging met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Hoewel deze zin in theorie kunnen maken, kan het dodelijk voor het ecosysteem van uw vijver. Zelfs als je denkt dat je de pomp schoon voordat u het weer in de vijver hebben gespoeld, bent u nog steeds van plan om een ​​nieuw chemisch te introduceren in de vijver. Als je voelt dat je nodig hebt om schoon te maken met meer dan alleen water en elleboog vet, een bezoek aan uw lokale aanbod vijver winkel en krijg een enzym of bacteriële schoner. Dit soort reinigers zijn eco-vriendelijk en zal niet de inwoners van uw vijver kwetsen. Deze kunnen ook helpen om te bezuinigen op elke stank geproduceerd in het water.

U zult willen kijken naar andere methoden van verbannen algen uit uw vijver, vooral als je een veel voorkomend probleem mee te hebben. U kunt een aantal problemen met deze taak tegenkomen, echter. Producten die zijn ontworpen om algen te doden kan ook elke vis die je kan hebben te doden, en producten zoals herbiciden zullen de algen evenals alle andere planten die je hebt vermoord. Maar terwijl geen van beide een goede optie zijn er een aantal producten die specifiek zijn gemaakt voor dit probleem. Ga naar je lokale vijver stopcontact en vraag een specialist voor het beste product dat niet de vis of planten zullen doden.

Gerst, bijvoorbeeld, wordt meestal gebruikt om te voorkomen draadalgen. Het produceert een natuurlijk enzym, dat maakt het moeilijk voor draadalgen om te groeien en te reproduceren. Een baal gerst gooide in het water zal helpen bevrijden uw vijver van dit probleem. Er wordt gesuggereerd dat je er een baal gebruikt per 1000 liter water. Je moet alleen maar om dit te doen elke acht maanden of zo. Het zal niet werken op een algen die al in uw vijver, dus houd er rekening mee dat dit een preventieve behandeling. Je moet ook geduldig te zijn bij het gebruik van deze methode van preventie, zoals je niet direct resultaat te krijgen, maar het kan zo lang als twee maanden tot een verbetering te zien. In de tussentijd zal u de algen uit te trekken met de hand als het zichtbaar is in uw vijver wordt.