hoe je garage muren te isoleren

Garage muren zijn meestal de ene plaats bouwers niet voldoende isoleren bij het bouwen van een huis. De kleine wees Annie is meestal de garage tot een huis klusjesman komt langs. Dit geldt vooral als de garage is vrijstaand van het hoofdgebouw.

Zodra de klusjesman begint het gebruik van de garage voor zijn home improvement projecten, worden de garage muren gaan hoog op zijn lijst van voorwerpen die hij moet doen om zijn. Glasvezel schuim is de beste methode om dit project aan te pakken. Er zijn verschillende soorten damp zegel op de markt, maar wat opvalt boven de rest in dat ze beweren niet te breken door de jaren heen. Het is raadzaam om te zoeken naar een die een lange levensduur heeft.

Stap 1 – Voorbereiding

Om de garage muren isoleren men eerst de behoeften van de garage helemaal rond te bereiden. Om dit te doen alle kleine gebieden die niet worden gedekt door het schuim moeten worden aangepakt. Dingen zoals muur studs en raam randen en elektrische installaties moeten allemaal afzonderlijk worden gedaan.

Stap 2 – de Air Vapor Plastic rond Studs installeren in the Wall

Eerste wat je moet doen is het ontbloten van de gebieden rond de studs en alle toebehoren aan de muur. Je gaat nu om deze te dekken met lucht damp plastic zeilen om de geleidende macht van de kale gebied te snijden. Zorg ervoor dat u het gebied te dekken, zodat het papier kant naar u toe gericht. Neaten het omhoog door het verwijderen van de overtollige met de ambachtelijke mes en metalen regel. Doe de hele garage totdat alle gebieden die niet zal worden besproken in de glasvezel schuim bedekt zijn.

Stap 3 – Bedek de hele kamer met de Vapor Seal Now

Verwijder alle binnenwand bekleding en vanaf een uiteinde van de garage, nieten dampscherm aan de garagemuren. De rollen zijn vrij groot, zodat het mogelijk moet zijn om de gehele wand helemaal naar beneden doen. Elke voet of dus zorg ervoor dat het plastic wordt geniet op zijn plaats. Als het gaat om een ​​punt waar je bent verplicht om te beginnen met een andere rol van plastic er zeker van uw isolatie is voltooid door het bedekken van de laag die u op kunnen zetten en opnieuw vooruit. Een mooie grote overlap moet het werk doen.

Stap 4 – Seal the Edges

Zodra de hele kamer is afgesloten, snijd langs de randen van dingen zoals verkooppunten en ramen en nieten die randen snel. Gelukkig garage muren zelden enorme hoeveelheden uitsteeksels.

Stap 5 – Steek de Foam

De laatste fase van de isolatie garagemuren is het plaatsen van de schuim. Zodra u de binnenwand die meer dan de film, i’ts tijd om het schuim pistool in actie opnieuw hebt geïnstalleerd. Maak gaten rond de bovenkant van de wanden tussen de tap. Met behulp van het schuim pistool, vul de ruimte om de capaciteit met glasvezel schuim. Werk je een weg door de kamer en herhaal de actie elke keer. Zodra je het circuit hebt voltooid, gaan rond opnieuw, maar dit keer met de kit pistool. Vul de gaten geboord u en maken ze netjes met een metalen spatel. Eenmaal droog is kun je overschilderen.

Project voltooid. Je hebt nu goed geïsoleerd garage muren.