hoe je geen naai raamdecoratie installeren

Er zijn een oneindig aantal kleuren en ontwerpen van no sew venster behandelingen die je kunt ontwerpen en maken. Deze kunnen variëren van heel goedkoop tot duur, afhankelijk van de aard van de materialen die u koopt en hoe werken je ontwerpen zijn. Hoe dan ook, het uiterlijk en het ontwerp van uw no sew venster behandeling wordt alleen beperkt door uw verbeelding. U kunt al uw materiaal te kopen tegen een korting op te slaan en je hoeft niet aan een speciale vaardigheden of naaien mogelijkheid om mooie raambekleding voor uw huis te hebben. Voor dit voorbeeld zullen we een no sew venster behandeling in effen wit te maken met drie horizontale strepen langs de boven- en onderkant van de gordijnen. Kies welke kleuren je wilt voor deze demonstratie.

Met behulp van een grote vlakke ondergrond, zoals de vloer of een grote keukentafel strek je tabblad witte top gordijnen plat. Bij het maken van uw eigen ontwerpen kunt u lay-out van alle ideeën die je wilt op dit moment en zien wat ze eruit zal zien voordat u zich verbinden. In ons voorbeeld je gewoon lay-out van drie verschillende gekleurde 1 inch stroken lint, in welke kleur je wilt, horizontaal met 1 inch ruimte tussen elke lint. Leg een lengte van drie linten over de bovenkant van uw gordijnen en nog eens drie lengtes precies hetzelfde over de bodem van het gordijn. Zorg ervoor dat u tevreden bent met uw ontwerp voordat u verder gaat.

Stap 1 – Lay Out Your Design

Voor de tweede stap wordt u bevestigen van uw ontwerp permanent op zijn plaats op uw gordijn. Als u tevreden bent met uw ontwerp kunt u uw lint ontwerp aan uw wit gordijn met behulp van weefsel lijm. Zodra alles is gelijmd in plaats van de manier waarop je het leuk laat het hele ding volledig drogen alvorens over te gaan.

Stap 2 – Lijm in Place

Met behulp van uw stof schaar, voorzichtig afgesneden van de stof tabs aan de bovenkant van uw witte gordijnen. Nu uitgesneden 8 gelijkmatig verdeelde horizontale spleten aan de bovenkant van elk gordijn breed genoeg om uw gordijn opknoping staaf door te gaan.

Stap 3 – Uitsnede Opknoping Slits

Voor een meer aantrekkelijke en chique look kunt u uw stof gebruiken snijden schaar om een ​​V-vorm uit de uiteinden van elk van de niet-gebruikte gordijn banden die zal worden opknoping vaststelling van de top van uw gordijn te snijden. Ook kon je kartelschaar gebruiken om meer flair moest het even welk ontwerp bezuinigingen die je maakt.

Stap 4 – Snijd de Ties

Om op te hangen uw nieuwe geen naai raambekleding simpelweg uw gordijnen vouwen in een accordeon mode waardoor elke vouw in tussen de hangende spleten je eerder snijden. Duw je gordijn opknoping staaf door de rij opknoping spleten en hang dan de staaf op je raam. Spreid het gordijn naar de gewenste look die u wilt en je hebt je eigen, persoonlijk ontworpen geen naai raambekleding.

Stap 5 – Hang Uw No Sew Raamdecoratie