hoe je kelder openslaande ramen installeren

Kelder openslaande ramen zijn vaak in oudere gebouwen, hoewel ze een leuke vervanging of aanvulling op elk gebouw kan zijn. Openslaande ramen zijn er in verschillende materialen en worden geopend door middel van een zwengel of met de hand. Hieronder vindt u stap-voor-stap instructies naar de kelder openslaande ramen te installeren;. Basement openslaande ramen kan openen in of uit, afhankelijk van wat het beste werkt voor uw gebruik, maar een innerlijke opening openslaand raam kan minder gemakkelijk zijn te wrikken open op een zou- zijn inbreker.

Maak een reis naar de kelder en enquête waar u zou willen dat de locatie zijn voor uw kelder venster. U moet ofwel kies een locatie die al heeft een raam ruimte toegewezen (dit is de beste optie, omdat je niet nodig om een ​​andere opening of ruimte voor het raam in de kelder te maken) of u kunt ervoor kiezen om een ​​raam spatie toe te voegen aan de kelder in plaats van gebruik van een opening die al beschikbaar is. Als u kiest voor een raam spatie toe te voegen, dan moet je weten dat het tijdrovend kan zijn en kan de vaardigheden van een professional nodig.

Stap 1 – Selecteer de locatie voor uw raam Casement

Trek de oude kelder venster. Verwijder de behuizing en het vormstuk dat het raam ondersteunt. Molding kan worden verwijderd met een koevoet en een hamer. Plaats de koevoet tussen de behuizing en de kelder framing en trek de bar naar u toe. Gebruik de hamer als extra hefboom.

Stap 2 – Trek de Oud Venster

Het is essentieel dat je opening waterdicht. Meest waarschijnlijk uw raam is onder het maaiveld en zal komen door middel van een blok cement muur. Gebruik het uitbreiden van isolatieschuim in alle openingen en laat ze drogen.

Stap 3 – Maak Opening Waterdichte

Gebruik je waterpas op de onderdorpel en controleer of de muur opening niveau. Zo niet, gebruik dan een kleine shim aan de ene kant te verhogen tot het leest als niveau.

Stap 4 – Level Opening

Ramen zijn plaats gehouden met een spijkeren flens een strook metaal rondom de rand van het venster. Bent, het zit vlak tegen de muur en neemt spijkers in de muur. Je kan hebben om te buigen tot een hoek van 90 graden, indien dit nog niet is verbogen. Zodra de flens is gebogen, til het raam in de opening. Zoek iemand om u te helpen het raam te plaatsen. Zorg ervoor dat uw shim is niet verplaatst als je die gebruikt.

Stap 3 – Plaats Venster in Opening

Beginnend bovenaan spijker in het gat, vervolgens nagel in iedere hole. Controleer om te zien dat je raam is nog steeds niveau tussen de nagels. Vul alle gaten met nagels voordat je klaar bent.

Stap 4 – Nail the Window

Stap 5 – Mortier en Caulk

Gebruik mortel op de buitenzijde van het raam en de muur. Gebruik uw mortel om het venster af te dichten binnen zo goed. Als er sprake is van verschillen tussen het raam en de bovenkant en zijkanten, gebruikt u de isolatieschuim en in de lacunes op te vullen. Eenmaal droog is kun je mortel over het, helemaal dichten.