hoe je keramische tegels onderlaag installeren

Het installeren van een keramische tegel onderlaag is van essentieel belang, omdat de keramische tegels vloeren zijn stijf en enigszins kwetsbaar als ze niet goed gepositioneerd. Een onderlaag zorgt voor een steviger basis foundation, het voorkomen van scheuren in de tegels. Onderlaag verwijst naar de laag ingeklemd tussen uw houten ondervloer en uw keramische tegels. Volg de onderstaande instructies om een ​​goedkope maar sterke onderlaag te maken.

In de hoek van de vloer, leggen de eerste plaat van cement board en met behulp van een potlood te markeren de randen. Dit merkteken wordt gebruikt als een gids voor de volgende stap. U mag het cement bord te verwijderen en door te gaan naar de volgende stap die moet thinset mortel verspreid over het gebied te bestrijken. Gebruik de mortel troffel met inkepingen langs een vader van het schrapen van het gebied en zet lijnen in het.

Stap 1 – Teken de Cement Board

Plaats het cement board rug en met de schroef pistool en verzinkte gipsplaten schroeven zet hem neer. Laat de schroeven zinken recht door het cement boord van elk 6 tot 10 inch, en zorg ervoor dat u begraven de hoofden van de schroeven ‘net onder het oppervlak. Herhaal de stappen 1 en 2 voor de volgende raad van bestuur cement platen, spreid het uit door rijen en zorg ervoor dat er geen 4-way kruispunten. Gebruik de puzzel om de uiteinden van de planken te snijden.

Stap 2 – Schroef de Cement Board

Om deze keramische tegels onderlaag te voltooien, passen mesh gipsplaten op de gewrichten van elk cement board vellen. Met behulp van de platte kant van de troffel, overgaan tot thinset mortel toe te passen over de getapete naden en laat het voor een dag. Als je eenmaal terug te komen, wordt de keramische tegels onderlaag voltooid en kan nu worden gevuld met keramische tegels.

Stap 3 – Maak de Underlayment