hoe je keuken onderkasten deel 1 te installeren

De keuken is een gebied in het huis waar een goede home improvement project van de uitstraling van de hele ruimte en eenvoudige projecten zoals het installeren van nieuwe keuken onderkasten kan wonderen doen zal verheffen.

Er zijn verschillende stappen die betrokken zijn bij het installeren van de keuken onderkasten en elke procedure is belangrijk om deze kasten correct geïnstalleerd te krijgen. Het eerste deel in het opzetten van uw nieuwe keuken onderkasten is om te bepalen waar de locatie van de studs zijn en hoe om adequaat te installeren elke kast.

Stap 1 – Meet the Walls

U moet de hoogte van de kasten en de rug spatten nodig meten. Over het algemeen moet u een extra 1 1/2 inch toe te voegen voor elke standaard type werkbladen. Een standaard back splash vereist 18 inch.

Stap 2 – Markeer de Muren

Bovendien meet de hoogte vanaf de vloer tot aan de onderkant van de bovenste kasten.

Stap 3 – Het vinden van de Studs

Zodra u de totale hoogte hebt gemeten, markeer dit met je potlood. Teken een horizontale lijn over de keuken muur. Dit zal dienen als leidraad wanneer je begint aan de keukenkastjes te installeren. Bij het tekenen van de horizontale lijn, gebruik maken van uw niveau om ervoor te zorgen dat de lijn recht is.

Stap 4 – Het merken van de Studs

De volgende stap voor het installeren keuken onderkasten is op de bouten te lokaliseren op de muur. Muur studs zijn verticale stukken hout, meestal 2×4 inch, die deel uitmaken van het frame van de muren. Om de kasten goed te beveiligen, voeg ze toe aan deze studs. Om dit te doen is het van belang om te weten waar ze zijn. U kunt de stud finder gebruiken om de noppen in uw muren.

Stap 5 – Het beveiligen van de Ledger

Zodra u alle studs in de ruimte waar de kabinetten het zal worden geïnstalleerd hebt gevonden is het nu tijd om ze te markeren met behulp van je potlood. Zorg ervoor dat u markeren de locatie van de keiharde je niet wilt eindigen snijden van een stud per ongeluk.

Stap 6 – Het installeren van het eerste kabinet

Nadat u alle de locatie van de studs hebt gemarkeerd, kunt u nu in een grootboek bord. Een grootboek boord is een lang stuk hout dat tijdelijk de kasten zullen steunen terwijl ze worden geïnstalleerd. Boor het grootboek raad van bestuur op de muur vanaf de horizontale lijn die u hebt getekend wanneer u de gehele hoogte van de kast gemeten.

Bij het installeren van onderkasten, het aanbrengen van de eerste kast of de hoekkast is vaak de meest cruciale, omdat het min of meer kan bepalen hoe de rest past in. Het is raadzaam om te testen passen in de kasten voordat ze het veiligstellen van zijn plaats om ervoor te zorgen dat heb je de juiste pasvorm.

Breng de eerste kabinet met behulp van een houten shim totdat het de referentie lijn die u tekende bereikt. Zorg ervoor dat de eerste kast waterpas in alle richtingen. Na ervoor te zorgen dat de kast waterpas staat, schroef het grootboek van de onderkast in de muur studs.