hoe je keuken vloertegels installeren

Het installeren van de keuken vloertegels op je eigen kunt u de grote voldoening dat je dingen opbouwen in uw huis te bieden, waardoor het een persoonlijk tintje. Het creëren van een opvallend resultaat in uw keuken is niet moeilijk als je een plan. Het beëindigen van de taak op uw eigen kan u helpen uw zuurverdiende geld te besparen, maar alle voordelen van het installeren van de keuken vloertegels zal er niets, tenzij je een goede installatie te verzekeren. Hieronder vindt u de tools en de stappen die u kunt volgen over hoe de keuken vloertegels te installeren op een professionele manier en te voorkomen gemeenschappelijke installatie fouten.

De eerste stap van de installatie moet u zorgen dat de vloer waterpas staat. Als het niet, dan kunt u een uitvlakmassa kunt u vinden op een ijzerhandel gebruiken. Als er ouder vloeren, moet je om het te verwijderen. Bijvoorbeeld, kun je niet keramische vloertegels installeren op vinyl, omdat ze kort daarna los zal verschijnen.

Stap 1 – Voorbereiding

Voor een gemiddelde kamer vindt u 2 liter dunne set nodig om de mortel voor de backer boards te creëren. Niet meer mortel niet te maken dan kunt u gebruik maken binnen een uur, anders zou opdrogen.

Stap 2 – Meng de Thin Set

Neem de troffel en begin met het aanbrengen van de mortel. Probeer de tegellijm zoveel mogelijk glad op de vloer, die de troffel onder een hoek van 45 graden. Spreid de mortel, zodat u het gehele oppervlak van de steunplaat te dekken. Je moet blijven hetzelfde te doen gedurende het gehele proces. Zodra u het gedeelte van de vloer te dekken, wil je de backer boards te plaatsen op het. Terwijl de mortel nog nat maken alle benodigde aanpassingen en correcties.

Stap 3 – Breng de Mortel

Zodra u hebben ervoor gezorgd dat de backer boards zijn op de juiste plaats schroef ze in de vloer. Herhaal dit proces totdat u volledig te bedekken de vloer en alle backer boards worden vastgeschroefd op de vloer.

Stap 4 – Schroef de Backer Boards

Dit is een zeer belangrijke stap van het project gebruik maken van de spacers en leg de eerste rij van de tegels op de vloer en dan een tweede rij loodrecht op de eerste. Het wordt aanbevolen dat u de lay-out van de tegels voordat ze daadwerkelijk te installeren, zodat u weet hoeveel tegels je nodig hebt op het einde. Als je weet waar je de tegels plaatst, verspreiden de mortel met de troffel en leg de tegels over. Nogmaals, zorg al uw aanpassingen, terwijl de mortel nat is. De afstandhouders zal u helpen de kloof tussen de tegels te bepalen.

Stap 5 – Installeer de Tiles

Het is belangrijk om buitensporige mortel reinigen bij het installeren van de tegels. Het is niet gemakkelijk om de tegels te reinigen zodra het cement droogt. Zodra u de tegels hebt geïnstalleerd, moet u de specie gebruikt om de vloer te voltooien.

extra Tip