hoe je meubels glazen strook vrij te houden

Decoratieve meubels glas op tafelbladen, in kastdeuren en rekken moet duidelijk en streeploos om haar schoonheid te accentueren zijn. Voeg deze tips om uw lijst van manieren om uw meubels glas streak-vrij te houden.

Voorkom Strepen op Furniture Glas

Voorkom Strepen op Furniture Glas

Gebruik tafellopers, tafelkleden, placemats, onderzetters, kleedjes en andere beschermers op glas tafelbladen en planken te watermerken, kruimel morsen, gemorste vloeistoffen en stofvorming te voorkomen.

Reinig het glas met Natural-Based Cleaners

Reinig het glas met Natural-Based Cleaners

Dust Alleen met zachte doeken

Een oplossing van 50 procent witte azijn en water, verspreid van een spuitfles, is een prachtige natuurlijke glasreiniger. Laat de spray bezinken, veeg het dan grondig af met keukenpapier, die vervolgens kunnen gaan in de composthoop. Op kastdeuren, vangen en verwijder vingerafdrukken snel met deze reiniger. Witte azijn schoner is ook veilig voor massief hout, fineer en houtproducten, het voorkomen van film opbouw die kunnen voortvloeien uit herhaald gebruik meubelpolish en op olie gebaseerde schoonmaakmiddelen. Draag katoenen handschoenen glad bij het schoonmaken van glazen planken.

Dust Alleen met zachte doeken

Vermijd afstoffen met krassend doeken, die stof over het oppervlak kan verspreiden. De zanderige stof zal langzaam krassen op het glas, waardoor het een permanent weggeschoten en scoorde finish. De vloeiende opgedoken polyester fleece maakt een uitstekende stofdoek omdat het oppikt en houdt stof door statische elektriciteit.