hoe je nieuwe auto deursloten installeren

Car deursloten hebben uiteindelijk slijten en moeten worden vervangen. De sluizen op de deur van de bestuurder zal vrijwel zeker eerst gaan omdat het onderwerp zo veel meer slijtage. Vervangen van autoruiten deursloten is een zeer eenvoudige procedure. Je hoeft zelfs geen ervaring in het werken aan auto’s om het te doen.

De auto deursloten moeten worden benaderd vanuit de autodeur. Om dit te doen, te beginnen door het nemen van de armsteunen en de covers van eventuele sprekers die in de deur. Deze zullen allemaal los te draaien. Nadat dit voltooid, de volgende stap is het deurpaneel zelf te verwijderen. Meestal clips op zijn plaats, wordt op het bezit van plastic clips. Doe dit heel voorzichtig want het is makkelijk om de plastic clips breken.

Stap 1 – Toegang tot de Lock

De handgreep voor de deur op zijn plaats in eerste instantie door middel van schroeven worden gehouden, verwijder deze en plaats ze waar u ze kunt terugvinden. Nu zult u een tang moeten nemen uit de clip die de deurklink blijft in stand. Pop het uit en draai het vervolgens. Dit zal het interieur deurklink, die vervolgens zal zwaaien gratis vrij te geven. Trek de deur paneel om u gratis toegang tot het slot en het mechanisme geven.

Stap 2 – Het verwijderen van de Oude Slot

Er is een slotkern, dat is het deel dat moet worden vervangen en een staaf. Begin met de staaf los te koppelen van de auto deursloten. Twee bouten zal de vergadering te houden voor de deurklink op zijn plaats. Verwijder deze met een tang, maar voordat je ze af te bakenen hun positie op de stang in de deur. Daarna opent u de clip die de greep op zijn plaats en verwijder de deurklink.

Stap 3 – New Lock

Een snap ring zal de oude auto deursloten zijn plaats te houden. Haal de clip om de oude te ontgrendelen en te verwijderen. Schuif de nieuwe auto deursloten op zijn plaats, zodat ze in de juiste positie en zet de clip weer op de borgring. Dit zal de nieuwe auto deursloten zijn plaats te houden.

Stap 4 – Montage

Doe de buitendeur greep terug op zijn plaats en zet de clip om het te houden. Mogelijk moet een tang om het opnieuw te installeren, dan terug de bouten, een aanscherping van hen volledig. Test de deurklink om te verzekeren dat vrij kan bewegen met de staaf. Met dit gedaan, sluit de staaf naar de nieuwe auto deursloten. Draai de sleutel in het slot om ervoor te zorgen dat de staaf soepel verhuizers. Als het langzaam lijkt, gebruik dan een druppel olie.

Doe de binnendeur handvat terug op de juiste plaats en zet hem vast met de plastic clip, daarna met de schroevendraaier op het handvat. Test het om te controleren of het goed werkt. Tot slot zet de deur paneel terug op haar clips, duwen elk een hard totdat het paneel is helemaal terug in de deur. Schroef de speaker covers en arm rust terug op zijn plaats. Herhaal de procedure voor de andere auto deursloten.