hoe je nieuwe truck bougies installeert

Truck bougies zal moeten veranderen op regelmatige tijdstippen te wijten aan de algemene slijtage van de reguliere vrachtwagen. Het is belangrijk dat je weet hoe je nieuwe truck bougies te installeren voor het geval u nodig hebt om ze snel te vervangen. Dit proces kan worden afgerond door het volgen van een paar eenvoudige stappen.

Deze stap is misschien wel het belangrijkste. Koppel de truck accu door het verwijderen van de zwarte accukabel. Dit stroomuitval van de batterij naar alle delen van het transportmiddel. Je moet ook de accu los te koppelen, om de kans op een elektrische schok te annuleren als u werkt.

Stap 1 – Maak de batterij

Zoek en toegang tot de truck bougies door het opheffen van de motorkap en het verwijderen van de eventuele plastic hoezen die het huis van de motor. Dit is standaard in nieuwe vrachtwagens en de bougies moet zichtbaar zijn wanneer het deksel is verdwenen. Zorg ervoor dat u toegang tot de bougies met genoeg ruimte een vervanging uit te voeren. Gemakkelijke toegang zou moeten maken het installeren van nieuwe truck bougies redelijk eenvoudig.

Stap 2 – Zoek en Access

Koppel de bougiekabels. Behandel ze voorzichtig als ze zijn integraal in het creëren van de eerste motor ontsteking. Beweeg de boot naar links en rechts totdat hij los raakt en komt weg. De boot is een small cap die u moet in staat zijn om twee vingers om gemakkelijk passen. Als je jezelf niet kan bewegen de boot, met een kleine sleutel om het werk te doen voor u, maar besteden veel aandacht aan de bedrading niet beschadigt. Als u verwijdert alles leidt tegelijkertijd, nummer ze zodat ze opnieuw in de juiste positie na gebracht.

Stap 3 – Disconnect Wires

Gebruik een dopsleutel om voorzichtig los te maken van de bougie. Wanneer het los genoeg, draai het met je vingers en haal hem uit de motor. Wees niet bang om een ​​beetje extra fysieke kracht te gebruiken als je nodig hebt om de items daadwerkelijk worden vervangen zijn.

Stap 4 – Verwijder Spark Plug

Maak de draad boot en het lichaam van de nieuwe bougies met siliconen glijmiddel voordat u ze installeert. U moet ook controleren of de plug lacunes zijn in overeenstemming met hen te meten met een voelermaat. Het smeermiddel moet mooi helpen de bougie op zijn plaats vastzit. Plaats de nieuwe bougie op zijn plaats en schroef deze in met uw vingers tot het stevig aanvoelt. Neem een ​​spanning tester instrument en test de spanning van de nieuwe bougie. Controleer de aflezing vergelijkbaar met de aanbevolen op de bougie verpakking. Als de metingen zijn niet vergelijkbaar, los of draai de schroef vast tot het gewenste resultaat is bereikt.

Stap 5 – Installeer nieuwe Spark Plug

Vervang de bougie leidt terug in hun oorspronkelijke posities. Het is van vitaal belang dat de draden zijn bevestigd in dezelfde positie als ze waren voor ze eerder waren. Als dit niet het geval zal de motor draaien moeite of helemaal niet in werking helemaal.

Stap 6 – Sluit Wires

Stap 7 – Finish

Finish door de invoering van de plastic kap terug over de motor en weer aansluiten van de zwarte kabel aan op de accu. De motor moet eerst beginnen als je de truck bougie correct hebt vervangen. Herhaal dit proces voor alle bougies.