hoe je pin-stijl installeren ondersteunt voor verstelbare planken

Als u wilt een aantal verstelbare planken te zetten, maar wil de vrijheid van de formidabele beugels, dan wilt u misschien shelf pin-stijl ondersteunt overwegen. Veel mensen gebruiken deze steunen in kasten voor vaste planken, maar denk niet dat ze te gebruiken als het gaat om het maken van verstelbare rekken. Toch kunnen deze pennen zeer nuttig zijn, en je moet in staat zijn om een ​​geschikte plank pinnen om je verstelbare planken te ondersteunen bij uw lokale huis verbetering winkel. Het toevoegen van pin-stijl plank ondersteunt een kast, of zelfs naar een constructie in de kamer zelf, kunt u meer vrijheid toe te staan, en je hoeft niet te worstelen om de beugel installaties te bouwen.

Voordat je kunt beginnen met het maken van gaten in hout, moet u markeren de ruimtes waar de gaten zal gaan. Als de pin-stijl dragers zijn bedoeld om te houden verstelbare rekken, zullen ze nodig hebben om precies niveau. Begin met het meten omhoog van één punt op uw muur of kast, en dan teken de vlek op de gewenste hoogte. Je moet dan naar waar de volgende pin zal zijn, en meten met dezelfde hoogte vanaf dit punt. Controleer dat deze hoogtes niveau door het plaatsen van een waterpas, zodat deze beide merken raakt. Dit moet je een volledig vlakke plank geven. U kunt vervolgens overgaan tot het markeren af ​​waar u wilt dat elk van de pen ondersteunt te worden geplaatst. Vergeet niet dat je moet ook controleren dat de pennen zijn rechtstreeks van de ene kant van de plank naar de andere.

Stap 1 – Teken de Steunen

Zodra u deze merken hebben gemaakt, en gecontroleerd dat ze zijn allemaal niveau, kunt u beginnen met het maken van de gaten. Neem je boor, en maak een klein gaatje, met behulp van de eerste markering die u hebt gemaakt als een gids. Je kan ook een figuurzaag gebruiken om deze gaten in een kast te maken. Maak het tweede gat waar de tweede merk is, en controleer of de gaten zijn niveau met behulp van de waterpas. Herhaal dit tot alle vlekken op de muur en zorg ervoor dat elk van hen zal er vlakke plank.

Stap 2 – Boor de gaten

Zorg ervoor dat de gaten die u hebt geboord vrij zijn van zand en vuil, en steek de eerste pen in de muur. De meeste van deze pinnen twee delen. Het eerste deel wordt geschroefd in de wand en het tweede deel wordt dan geschroefd dit. De laatste heeft een plat oppervlak dat wordt gebruikt om de legplanken ondersteunen. U moet ervoor zorgen dat deze platte kant is face-up aan het einde, zodat je de plank op dit oppervlak kan ondersteunen. Draai de eerste gedeeltes na elkaar, en de tweede delen aan elke hole. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je dan voeg je verstelbare planken aan de muur.

Stap 3 – Installeer de Pins