hoe je plaatwerk knipperen te installeren op uw dak

Plaatwerk knipperende installatie wordt gedaan voorafgaand aan de installatie van gordelroos. Het knipperen wordt gebruikt om water te kanaliseren naar een goot of rechtstreeks aan de grond. Het speelt ook een belangrijke rol in het water in de zolder.

Bepalen waar het knipperen wordt ge├»nstalleerd – b.v. dak valleien, rondom schoorstenen en ventilatieopeningen. Meet de benodigde lengte, en de aankoop van voldoende materialen uit een plaatselijke winkel. Er zijn verschillende soorten metaal zetwerk beschikbaar. Er zijn die gemaakt van lood, koper en ijzer. Maar het beste is voor de baan is aluminium. Als de slabben worden overlapt en vereisen solderen, gebruikt gegalvaniseerd ijzer, koper, lood of ander materiaal naast aluminium.

Stap 1 – Materiaal Voorbereiding

Bedek het dak met vilt papier. Als het knipperen moet worden vervangen op een afgewerkt dak, verwijder de shingles die het knipperen en dienovereenkomstig te verwijderen. Er is geen noodzaak om te verwijderen en te vervangen het vilt papier. Reinig de oppervlakken zorgvuldig en een draagbare vacu├╝m vuil dat het oppervlak van het dak ongelijke kon verwijderen.

Stap 2 – Dak Voorbereiding

Snijd de knipperende materiaal met blikschaar volgens de vereiste lengte. Maak de bezuinigingen plein. Voor valleien, vouw het materiaal in de lengte, met behulp van een metalen pauze tool. Maak de bocht in het midden van de lengte. Aangezien het materiaal gewoonlijk 8 cm in de breedte, moet de bocht worden gesteld op 2 4-inch zijden maken. Voor schoorstenen en ventilatieopeningen, zorg ervoor dat het knipperen voor ten minste 3 inch aan alle kanten.

Stap 3 – Knip en Vouw de Flashing Material

Voor valleien, plaatst het materiaal tussen de 2 daken. Het middengedeelte moet exact bij de verbindingen worden geplaatst. Controleer of dat beide zijden van de bocht zijn gelijk met het dak, zonder eventuele fouten in de bocht hoek. Voor openingen en schoorstenen, ervoor te zorgen dat de knipperende materialen zijn flush met alle partijen om ervoor te zorgen dat ze niet lekken. Maak de nietjes om het vast te zetten aan het dak. De nietjes ten minste 1 inch van de rand van het materiaal en op afstand ten minste 6 inch van elkaar. Slabben rond openingen en schoorstenen moeten beide worden geniet aan de binnen- en buitenrand.

Stap 4 – Installeer de Flashing

Om ervoor te zorgen dat de slabben worden beschermd tegen de gevolgen van externe elementen, bedek ze met gordelroos of dakpannen. Als de installatie voor reparatie wordt uitgevoerd, opnieuw installeren van de tegels of gordelroos eerder verwijderde. Om extra bescherming te bieden, breng dan een laag van dakbedekking teer voordat u de dakbedekking.

Stap 5 – Installeer de dakbedekking

Belangrijk

Bij het installeren plaatmetaal knipperen voor openingen, de randen, met name het bovenste deel van het knipperen, altijd afgedekt met shingles zodat er geen water lekt naar de zolder. Verwijder de shingles rond de opening voorafgaand aan de installatie van het knipperen. Wanneer de installatie is voltooid, re-plaats van de shingles aan de metalen uit het zicht te verbergen. Test het gebied door het gieten van water rond en controleer op tekenen van lekken onder het dak.