hoe je roll-up outdoor tinten installeren

Roll-up outdoor tinten zijn een zegen op een dek of veranda met een zuidelijke of western exposure op een verzengende middag. Gemaakt van canvas, nylon, of open geweven rotan of bamboe, ze helpen om uw outdoor en indoor ruimte leefbaar tijdens de paar uur per dag van de grootste hitte en zonlicht. Dan kunnen ze verdwijnen om u te laten genieten van koele bries ‘s avonds. Volg deze aanwijzingen om uw roll-up tinten snel en effectief op te hangen.

U kunt ophangen roll-up outdoor tinten van uw veranda dak tussen de steunpilaren, of aan de buitenkant van de ramen die de veranda of dek over het hoofd om uw interieur koeler te houden.

Stap 1: Waar hang je Roll-Up Shades

Vele outdoor-kleuren zijn verkrijgbaar in standaard maten van 4 voet, 6 voet of 8 voet breed en 6 voet lang. Als deze maten zijn niet geschikt, controleren om te zien of de fabrikant zal gekapt een breder blind voor u. Veel fabrikanten zullen graag op maat te maken van een roll-up schaduw metingen voor een extra toeslag. Bij het meten, eerst de volledige grootte rond de buitenkant van het raam of dakbalk. Noteer de breedte eerst, dan de lengte.

Stap 2: Meet voor de juiste maat

Bij de aanschaf van een roll-up outdoor schaduw, controleren of er een kit die al het bevestigingsmateriaal heeft opgenomen. Indien de schaduw op een aluminium bovenrail komt verbonden, meet en markeer uw hangligging op de afstand tussen de uiteinden van de bovenrail. Bevestig de rail met de bijgeleverde schroeven, nivelleren voordat u het tweede einde te beveiligen. Laat de trekkoorden en test het uitrollen en terugtrekking van de roll-up outdoor schaduw;. Als montagemateriaal niet wordt geleverd, moet u 3 schilderijhaken installeren voor de schaduw. Outdoor tinten meestal hangen van deze haken op 3 omgekeerde V-vormige consoles, één bij elke rand en één in het midden.

Stap 3: Zorg ervoor dat u de benodigde hardware

Meet de afstand tussen de randen aan elke buitenbeugel, uit elke van deze op het middelste haakje. Markeer de metingen met een potlood of pen op de horizontale steun die u gebruikt voor de schaduw. Controleer met een waterpas dat de 3 locatie plekken zijn in een perfecte horizontale rij. Plaats en schroef in een foto haak op de locatie voor elke beugel.

Stap 4: Installeer de ondersteuning Haken voor de Roll-Up Shades

Bevestig de schaduw om de foto te haken door zijn steunbeugels. Controleer nogmaals dat het niveau. Zo niet, verwijder de schaduw en pas de foto haken.

Stap 5: Hang Up the Roll-Up Shade

Vind de trekkoorden voor de roll-up schaduw. Rechtzetten zodat ze lopen over en verticaal langs de schaduw. Trek over de juiste snaar van de verticale koord en let op uw schaduw afrollen. Trek hem weer om te controleren of de juiste terugspoelen.

Stap 6: Test de Schaduw voor correct Functie