hoe je rubber tapijt pads voor geluidsisolatie te installeren

Rubber tapijt pads te houden uw tapijten uit te glijden, maar kan ook worden geïnstalleerd voor geluidsisolatie. Het rubber is ideaal om het lawaai en de trillingen te absorberen en te voorkomen dat deze van wordt gehoord in de gebieden onder de kamer. Voor een volledige kamer geluidsisolatie, zul je ook moeten de muren te isoleren, maar het installeren van rubber tapijt pads kunnen een goed uitgangspunt zijn.

Meet de omtrek van de kamer of de vloer die geluidsisolatie nodig heeft. Het verkrijgen van de grootte van het tapijt pads die je nodig hebt om te kopen. Markeer de randen van het tapijt met een stuk wit krijt. Verenig de punten met rechte lijnen. Sla deze stap over als u tapijt de hele vloer. Schaf dunner rubber tapijt pads, zoals de dikkere pads meer geluid en trillingen niet noodzakelijk op te vangen, en zal ook sneller slijten. Zorg ervoor dat u met gesloten cellen tapijt pads, die beter voor geluidsisolatie zijn en zal ook meer resistent te kopen.

Stap 1 – Meet de kamer

De verdieping waar u installeert het tapijt pads moet schoon zijn, dus verwijder stof en dweilen grondig met afwasmiddel of azijn. Snijd het tapijt pads grootte met een schaar of een mes. Knip meerdere stukken, zoals nodig. Markeer de padding voordat je snijd het, om ervoor te zorgen dat u in een rechte lijn te snijden. Rol de pads.

Stap 2 – Maak de vloer en tapijt Pads

Installeer stukken tack strip op de vloer aan de randen van de kamer. Do tack strips niet te installeren in de voorkant van de deuren. De tack strip is bezaaid met kleine spijkertjes. Zorg ervoor dat je de strips met de tack kant naar boven te installeren. Gebruik spijkers of nietjes aan de tack strips te bevestigen aan de rand van de vloerbedekking omgeving. Plaats 1 nagel om de 10 inch. Voor beton of stenen vloeren, gebruik maken van lijm op de tack strips vast aan de vloer.

Stap 3 – Installeer Tack Strips op Vloer

Rol het tapijt pads en leg ze op de vloer met de wafel zijde naar boven. Leg verschillende stukken van padding bij elkaar, zodat je het hele gebied te dekken. Tape aanbrengen tussen de delen, zodat de stukken geen positie in de tijd variëren. Het tapijt pads dient de tack strips te raken, maar niet gaan over hen. Lijm het tapijt pads aan de randen van het tapijt gebied. U kunt ook gebruik maken van nietjes. Plaats 1 nietje elke 5 inches. Zorg ervoor dat het tapijt pads zijn strak.

Stap 4 – Installeer de Carpet Pads

Leg het tapijt over de rubberen pads tapijt en strek het over de tack strips, die het tapijt op zijn plaats houden. De rand van het tapijt moet passen in de spleet tussen de wand en de tack strips. De kopspijkers veilig het tapijt in de plaats. Zorg ervoor dat het tapijt is krap. Gebruik een stroombron draagbaar indien nodig.

Stap 5 – Leg de Carpet