hoe je slakken te doden

Slakken zijn een vervelende plaag die uw planten kan vernietigen. Gelukkig, het doden van slakken is simpel, zolang je ze kunt opsporen.

Slakken hebben behoefte aan een koele, vochtige plek om te verbergen tijdens de dag. U kunt profiteren van deze behoefte aan eenvoudige slak of slug valstrikken te bouwen.

Vallen

Trek geen onkruid rond uw tuin, en alles te verwijderen dat u denkt dat een slak kan onder te verbergen, zoals bloempotten of platte stenen. Plaats iets in de buurt van uw tuin die slakken onder kan verbergen, zoals een taart tin of een plank. Als je iets licht te gebruiken, zorg ervoor om het te verzwaren met een steen, zodat het niet weg te blazen. Doe wat aas eronder, zoals een droge hondenvoer. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is wachten, en elke ochtend kun je het omdraaien en doodt alle slakken in uw tuin, ofwel met een snufje zout, of door intensivering op hen.

De Beer Methode

Slakken zullen op zoek gaan naar verschaald bier als je te bieden aan hen. Indien het bier in een diepe container, zullen ze drinken, vastlopen en verdrinken. Gebruik een wegwerpbare beker in plaats van een taartvorm om deze reden. Deze methode kan andere dieren die het bier zal drinken, dus geen gebruik maken van het een tweede keer als al uw bier verdwijnt trekken.