hoe je t-clip terrasplanken installeren

U kunt terrasplanken gemaakt van composiet materiaal of hout installeren met behulp van T-clips. T-clips zal het gebruik van nagels weg te nemen, zodat je niet nodig hebt om tijd te besteden spijkeren de planken op uw dek. Hier zijn de stappen om de installatie van de T-clip terrasplanken.

Bij het installeren van uw planken, beginnen aan het eind van het dek en werk je weg naar de andere kant. Misschien lange schroeven aan de eerste plaat bevestigen op dek om de gehele constructie stabieler. Om de schroeven toe te passen, leg de eerste plank op de bovenkant van de balken. Bevestig het eerste bord op de balken met schroeven aangebracht in hoek van 45 graden. Zorg ervoor dat de schroeven doorheen de bodem tong van buiten de rand van de raad van bestuur om een ​​stevige greep vast te stellen. Als u zich zorgen maakt over het splitsen of chippen het hout bij het bevestigen van de schroeven, kunt u pre-boor de schroef punten met ovale gaten. De bredere kant van de gaten moeten worden aangepast aan de lengte van de raad van bestuur. Als je de eerste plank bevestigen op de onderbalk, besteden veel aandacht aan de uitlijning van de raad van bestuur en zorg ervoor dat de rand recht is.

Stap 1 – Het leggen van de eerste kamer op dek

Zodra de eerste plank op zijn plaats is, kunt u nu bevestig de T-Clips om het hele traject van de raad van bestuur van de binnenrand met behulp van de lange schacht macht schroevendraaier. Zorg ervoor dat u pas de boor koppel om ervoor te zorgen T-Clips zijn strak vast, maar wees voorzichtig niet de T-clips te strak te maken; de raad van bestuur kan chip en kan het moeilijk zijn voor u om de volgende planken te bevestigen.

Stap 2 – Installeer extra kaarten op Dek

Om de extra kaarten aan uw dek, lijn de bosjes op de tweede bord met de T-clips van de eerste raad van bestuur, gebruik dan een hamer om het bord glijden op zijn plaats. Om lelijke deuken op je board te voorkomen, gebruik dan een hamer met een rubberen gezicht en tik zachtjes op het bord om deze te plaatsen op zijn plaats. Herhaal dezelfde procedure met de rest van de planken en zorg niet aan de raad tikken te hard met de hamer om te voorkomen dat schade op de houten ondergrond. Als er moeten extra installeert als aan het eind van de laatste plank, wordt extra kaarten gesneden om te passen in de extra lengte van het dek.

Stap 3 – Het installeren van de laatste plank op Dek

Om de laatste plank op het dek te bevestigen, maakt een schuine snede op de hoeken, dan keurig toetreden tot de hoeken met schroeven. Om het dek te stabiliseren, hechten de binnenrand van de laatste plank met T-Clips, als het gedaan was met de vorige platen.

Stap 4 – Afronden

Zet alle overgebleven materialen op een veilige plaats voor toekomstig gebruik en het reinigen van de omgeving.