hoe kalkstenen vloertegels installeren

Het installeren van kalksteen vloertegels kan een geweldige manier om een ​​duurzame en elegante vloer voor uw huis. Het proces van het installeren van kalkstenen tegels zal enige basiskennis en een veel hard werk nodig. Hier zijn de basis van hoe de kalkstenen vloertegels met succes te installeren.

Het eerste ding dat u wilt doen is het meten van de oppervlakte van de ruimte die u van plan bent over het installeren van kalkstenen tegels. Neem je meetlint en ontvang de lengte en de breedte van elke kamer. Vermenigvuldig deze twee dimensies samen om de exacte vierkante meters van de ruimte te krijgen. Aan de vierkante meters is voor elke kamer door elkaar en voeg vervolgens ongeveer 10 procent tot dat cijfer. Dit zal ervoor zorgen dat je genoeg afval om het werk te voltooien terwijl het maken van bezuinigingen.

Stap 1 – Meet de omgeving

Voordat je kunt beginnen met het installeren van de kalkstenen tegel, moet je de kamer voor te bereiden. Verwijder alle meubels of persoonlijke bezittingen uit de kamer. Je moet ook rekening-up van alle vloeren die nog in de kamer en verwijder deze. Als je op een betonnen ondervloer, kunt u de tegel direct om het te installeren. Echter, als je in een kamer die een houten ondervloer heeft, moet u betonnen boord eerst installeren.

Stap 2 – Bereid de kamer

Als u niet concreet raad nodig hebt, gaan naar de volgende stap. Als je dat doet, gelden thinset op de vloer en op de betonnen boord naar beneden in het. Dan wil je elk gat in het beton bord te vullen met een schroef die helemaal naar beneden zal gaan door de houten ondervloer hieronder. De gehele vloer op deze manier.

Stap 3 – Installeer Concrete Board

Zodra de ondervloer is voorbereid, kunt u beginnen met het installeren van de kalkstenen tegel. U moet bepalen waar het midden van de kamer en beginnen met het installeren vanaf dat punt. Gebruik een krijtlijn en klik deze in het middelpunt van beide richtingen. Dan start de installatie in een hoek van de krijtlijnen. Verspreid enkele thinset met een troffel en leg dan de kalkstenen tegel naar beneden in het stevig. Plaats een tegel spacer op de hoek van de tegel en de druk op een andere tegel in direct tegen het. Dit zal de juiste afstand te verzekeren tussen de tegels. Doorgaan met de installatie tegels op deze manier.

Stap 4 – Start Tile installeren

Wanneer je naar een muur of kast, moet u de tegel te passen snijden. Neem de meting van de grootte van de tegel die je nodig hebt en snijd de tegel dienovereenkomstig met een natte zaag. Nadat de tegel is geïnstalleerd, laat het drogen ‘s nachts.

Stap 5 – Snijd de tegels

Nadat de tegel is geïnstalleerd, moet u specie toe te passen tussen de tegels. Gebruik een troffel of grout vlotter de grout toe te passen in de specie gewrichten. Maak dan gebruik van een spons te vegen beneden de tegel en zelfs uit de specie lijnen. Dit zal helpen verwijderen overtollige specie uit de tegel oppervlak.

Stap 6 – Grout

Stap 7 – Afwerking Up

Laat de mortel een nacht drogen. Dan moet je een steen sealer van toepassing op het gehele oppervlak van de kalksteen tegels en laten drogen voordat u de vloer.