hoe keramische badkamer tegels te installeren

Keramische badkamer tegels kunnen u voorzien van een duurzaam en mooi vloeroppervlak. Terwijl het proces van het installeren van badkamer tegel is niet per se ingewikkeld, het vergt wel enige aandacht voor detail en het juiste gereedschap. Volg de onderstaande om effectief te installeren keramische badkamertegels de eenvoudige stappen.

U moet eerst de lengte en breedte van uw badkamer te meten. Vermenigvuldig die nummers samen om het gebied van de vloer bepalen. Voeg vervolgens 10 procent tot dat cijfer, zodat je genoeg extra tegel om tegemoet voor fouten en reparaties zullen hebben.

Stap 1 – Meet de Badkamer

U moet de tegel uit het midden van de kamer te leggen en uit te werken in de richting van de muur. Bepaal het middelpunt van elke muur, en snap een krijtstreep in beide richtingen. Vinden waar de krijtlijn ontmoet, dit is het middelpunt van de kamer.

Stap 2 – Bepaal de Center

Wanneer u klaar bent om te beginnen met het installeren van de tegels zijn, moet u uw troffel gebruiken om een ​​aantal van de thinset van toepassing zijn op de vloer. Spreid wat in een van de hoeken van het snijpunt van de 2 krijt lijnen. Zorg ervoor dat de thinset gelijkmatig en soepel over het oppervlak van de vloer.

Stap 3 – Verspreid thinset

Positie een van de keramische tegels en druk het naar beneden in de thinset. Zorg ervoor dat deze stevig naar beneden wordt gedrukt en dat er geen gaten achter de tegel. Plaats een tegel afstandhouder op elke hoek van de tegel. Plaats dan een ander stuk van keramische tegels direct tegen de tegel spacers uit de eerste tegel. Blijven leggen van tegels op deze manier tot je aan de muur of aan de kasten.

Stap 4 – Leg de Tile

Wanneer je naar de rand van de ruimte, zal je nodig hebt om de tegel te passen snijden. Gebruik je meetlint om de grootte van de tegel die je nodig hebt. Maak dan gebruik van de natte zaag om de juiste bezuinigen op het stuk van de tegel te maken. Zodra u de tegel gesneden om de juiste maat, kunt u de gesneden stuk gebruiken om de kloof tussen de tegels en de muur te vullen.

Stap 5 – Het snijden van de Tegel

Nadat u alle van de tegel gelegd, zodat de thinset voldoende tijd om te drogen-ten minste 24 uur voordat u naar de volgende stap of voor het lopen op de tegel.

Stap 6 – laten drogen

Stap 7 – Grout

U kunt dan beginnen aan de voeg toe te passen. Gebruik een grout float of een troffel aan de voeg van toepassing zijn op de specie gewrichten. Zorg ervoor dat ze allemaal zijn gevuld met de mortel.

Gebruik een spons en water te vegen beneden de tegel. Dit zal de extra grout opstijgen van de tegel en het zal u toelaten om de specie gewrichten soepel ook.

Stap 8 – Clean Up