hoe keramische remblokken installeren

Ceramic remblokken staan ​​bekend om hun hoge prestaties, omdat ze goed te dragen in de tijd en bieden effectieve remmen. Ze zijn licht in gewicht als gevolg van de bij hun bereiding, waardoor ze warmte af en materialen. Dit maakt het ook zoom duur in vergelijking met metallic remblokken. Ze kunnen gunstig zijn voor auto’s die harde rijden vereisen, zoals sport voertuigen, omdat ze niet gemakkelijk, zelfs na herhaald gebruik af te breken.

Bij het kopen van keramische remblokken krijgen rotors als goed, als ze samen moeten worden ingebed in om de prestaties te verbeteren. Nog voordat de installatie van de nieuwe rotors, is het raadzaam om uit te kijken voor overmatig run-out met behulp van een indicator meetklok. Vervang de rotors dat er een buitensporig run-out, dat is meer than.004 inch hebben.

Stap 1 – Get benodigde materialen

Het is belangrijk om beschermende kleding, zoals een filter masker, dragen bij het werken met remonderdelen

Stap 2 – Jack Car

Parkeer de auto in een ruime omgeving en Jack de auto. Verwijder het wiel en vind schijfrem remklauwen. Ze zijn te vinden tussen de wielbouten en de remblokken in de meeste auto’s. Controleer de conditie van de oude remblokjes en rotors op beschadigingen en slijtage. Als ze vuil zijn, maak ze schoon om roest, vet, olie en vuil te verwijderen. Omdat de nieuwe keramische remblok wordt geïnstalleerd, verwijder ze dan ook al zijn ze in goede staat.

Stap 3 – comprimeren Calipers

Plaats de C-klem zodanig dat de remklauwen worden geplaatst tussen de twee partijen. comprimeren de remklauwen voorzichtig door het aanpassen van de klem. Merk op hoe bouten en klemmen worden geplaatst voordat ze zorgvuldig te verwijderen. Leg ze op een schone en veilige ondergrond. Verwijder de remklauwen ook. Reinig de componenten om vuil vuil en vet te verwijderen.

Stap 4 – Verwijder de remblokken

Zodra remklauwen zijn verwijderd, zoekt u de remblokken en verwijder ze van positie met behulp van een sleutel. Maak de remklauwen en verwijder vet, olie of vuil.

Stap 5 – Installeer Ceramic remblokken

Begin met het aanpassen van de remzuiger. Dit is het onderdeel dat naar beneden duwt remblokken tegen de remschijven. Gebruik de C-klem om de zuiger aan te passen, zorg ervoor dat het in de verste positie. Bevestig zorgvuldig keramische remblokken waar de oude remblokken werden geplaatst.

Tips

Vervang de remklauwen en bevestig de wielbouten en het behoud van remklauwen. Zorg ervoor dat ze zijn bevestigd en veilig voor het vervangen van het wiel en vast te draaien positie.

weg te houden smeermiddelen en rem olie uit de buurt van het remmen componenten. Zorgen dat ze niet in contact met de verf baan op de auto komen, omdat ze gemakkelijk te vernietigen.

Altijd schoon residu van vorige remblokken. Kijk uit voor roest, aanslag of vuil op de remmen componenten en montage oppervlak trillingen dat geluid wel bekend oorzaken als rem trillingen of rem Shimmy voorkomen.