hoe kippengaas windows te installeren op uw workshop kastdeuren

Kippengaas kan worden gebruikt als een venster voor een workshop kast. Oftewel gegalvaniseerde draad wordt vaak gebruikt als hekwerken pluimvee vele voorzieningen en boerderijen. Kippengaas wordt beschouwd als een zeer flexibel gauge draad. Door zijn veelzijdige natuur, is kippengaas niet alleen gebruikt voor het hek boerderijen en mensen zijn talloze manieren om het gebruik ervan te nemen gevonden. Sinds kippengaas gemakkelijk is gevormd en in structuren en verschillende kaders vast, maakt het perfecte kandidaat voor cabinet ramen. Voorafgaand aan het gebruik van kippengaas, is het noodzakelijk om een ​​aantal inzichtelijke tips te leren. Een persoon moet weten hoe om te snijden, hechten en zet de draad in staat zijn om het te installeren als een venster.

Voor werkzaamheden aan kippengaas, is het noodzakelijk om eerst ervoor te zorgen dat u het dragen van beschermende kleding. Lederen handschoenen en een shirt met lange mouwen moet in staat zijn om u goed te beschermen tegen krassen of snijden door de draad.

Het snijden van de draad

Het gaas moet worden afgerold om een ​​werkbare lengte. De lengte moet het mogelijk maken om de juiste afmetingen van het venster te meten. Het is beter om iemand om u te helpen vragen. Het kippengaas moeilijk om mee te werken, vooral omdat het teruggedraaid naar zijn vorige vorm. Met behulp van een meetlint, markeer de afmetingen volgens het venster plan. Kennis te nemen van het aantal stuks moest worden gesneden. Het beste is om een ​​halve inch of een inch toelage bij het snijden van de draad te zetten. Gebruik een zware kniptang om soepel door de draad.

Stap 1: Draag beschermende Gear

Verwijder de deuren van de kast, omdat dit zal maken het werken het kippengaas een stuk makkelijker. Het is het beste als de deur twee lagen zodat het gaas over de eerste kan worden geplaatst en stevig bedekt met de tweede laag. Als er een gat nog niet is gemaakt, beslissen wat de afmetingen die geschikt zijn en maken de benodigde bezuinigingen.

Stap 2: Meet, Mark en Cut

Het gaas is bestemd om een ​​of twee van de cabinet’s deuren gaan. Afhankelijk van het materiaal (metaal of hout) kiezen waar het venster wordt geplaatst. De focus van deze procedures is op hout. U kunt ervoor kiezen om gewoon windows te installeren op de helft van de grootte van de deur of ongeveer de hele kant met slechts een duim grens. De deur naar de kast waarin het venster wordt geïnstalleerd moeten twee lagen. De kippengaas zal worden geplaatst tussen deze lagen. Snijd de lagen volgens de grootte van het venster. Zorg ervoor dat de twee lagen hebben dezelfde maat voor de raamopening.

Bevestigen van kippengaas het raamkozijn van het kabinet

Met een nieten of nagels, bevestig de draad in een van de twee lagen. Zorg ervoor dat de draad heeft betrekking op de opening venster. Het is het beste dat de draad verder gaat dan de cut opening. De meeste van de tijd is het best te nieten de draad, het werken met spijkers kan een beetje moeilijk. Na nieten alle kanten van de draad, maak het andere laag van hout. Bedek het deel van de draad geniet.

Stap 1: Bereid de deur

Bevestig beide lagen van hout met behulp van nagels en zorg ervoor dat de deur is sterk genoeg. Installeer de deur van de kast.

Stap 3: Werken met het Kader van het kabinet

Stap 3: Bevestig de Wire

Stap 4: Het installeren van het Venster