hoe klaver mijten te doden met behulp van huishoudelijke producten

Vaak verward met gevaarlijke insecten, klaver mijten zijn gemeenschappelijke huishoudelijke plagen. Clover mijten geen mensen of dieren aan te vallen, maar ze hebben de neiging om moeilijk te verwijderen fel rode vlekken achterlaten op de muren en tapijten. Net als de meeste andere huishoudelijke ongedierte, hun aanwezigheid vertegenwoordigt gebrek aan binnenlandse hygiëne en ze kunnen moeilijk om zich te ontdoen van zijn. Middels detailhandel chemische sprays om clover mijten te doden is een dure optie, maar er zijn andere veeleisend en betaalbare manieren elimineren klaver mijten.

Clover mijten kan wat schade in de tuin leiden, want ze zijn vraatzuchtige feeders van plantenweefsel. Ze hebben de neiging om te verbergen in de bast van de bomen.

Clover Mite Habits en Detection

Clover mijten binnenvallen vaak interieurs van woningen aan natte of koude klimaat te ontsnappen. Zij maken gebruik van kleine, moeilijk te detecteren openingen rond ramen en deuren naar woningen, te betreden. Ze zijn het meest actief tijdens de zomer en de vroege herfst seizoen wanneer hun voortplanting gaat in overdrive, dus is het beter om ze uit te roeien in het zomerseizoen, omdat dit zorgt ervoor dat hun eicocons ook worden vernietigd.

Gebruik huishoudelijke schoonmaakmiddelen Devices

Clover mijten zijn ook gevonden in gebieden die algen of schimmelgroei te hebben. Dit is de reden waarom ze een eeuwigdurend probleem in huizen met lekkende, slecht onderhouden daken kunnen worden. Andere gebieden die gevoelig zijn klaver mijt besmetting omvatten buitenste bekleding van rioleringen en gazon rangeersporen. Killing klaver mijten door het gebruik van huishoudelijke producten moet een systematische aanpak die uitroeiing, gevolgd door een aantal fundamentele preventiemaatregelen combineert.

Gebruik Household Chemicals

U kunt een aantal huishoudelijke apparaten en materialen gebruiken om dekking mijten te doden. De meest effectieve methoden worden hieronder beschreven.

Gebruik Household Supplies

Zeer klein, klaver mijten gemakkelijk meegezogen in een stofzuigen apparaat. Je moet een spleet gereedschap of een klein pijpje in de slang van uw stofzuiger’s toe te voegen. Dit is vooral handig voor het wegwerken van mijten gevonden in tapijten en drywalls. Het spleetmondstuk is ook bijzonder nuttig voor het stofzuigen uit mijten verstopt in de hoekjes van drywalls.

Clover Mite Control en Prevention

Als u dode mijten op de vloer of de muur te vinden, niet vegen of plet ze. Leg een natte handdoek of een spons op de dode mijten en schep ze. Dit voorkomt kleuring van het oppervlak met de roodgekleurde body sap van de mijten. Soms geslachte klaver mijten een bekleding aan de binnenzijde van het mondstuk te vormen. Gebruik een droge papieren handdoeken om het af te vegen. Deze reiniging moet om de paar minuten gedaan worden tijdens het stofzuigen van de mijten. Dit is essentieel, omdat het sap uitgescheiden door dode mijten kan sijpelen in het stofzuigen machine.

Boorzuur is een van de meest gebruikte huishoudelijke chemicaliën, vaak gebruikt in de keuken. U kunt een effectieve insecticide prepare door het mengen van boorzuur met wat water. Giet dit mengsel in een spuitfles en spuit het regelmatig langs de toegangspunten wordt gebruikt door mijten. Boorzuur sijpelt in het betonoppervlak zonder enige vorm van vlekken. Als de mijten worden met behulp van uw tuin planten als schuilplaats, strooi droog boorzuur poeder rond stam van de aangetaste plant. Hoewel boorzuur veilig is voor intern gebruik, zelfs in de aanwezigheid van kinderen, blijf uit de buurt van voedsel.

Clover mijten raken makkelijk vast aan elke vorm van kleverige oppervlak. U kunt dubbelzijdige tape gebruiken om klaver mijten te doden. Tape de vensterbanken en droge spleten aangetast door klaver mijten. Wanneer de band is gevuld met dode mijten, gewoon afschilferen en vervangen door een nieuwe tape.

Samen met het doden van de mijten, moet u ervoor zorgen dat de toekomstige mijt besmettingen worden voorkomen. Dit kan het beste gebeuren door het creëren van barrières. Deze methode wordt ook wel perimeter behandeling. Alle -gronden en oppervlakken met losse beton rond het huis moeten worden behandeld. Verzekeren dat deze gebieden geen onkruid of zaailingen, aangezien deze voedselbronnen voor klaver mijten. Bereid een mengsel van zand, grind, marmer bits, en houtsnippers te vullen tot een zichtbare spleet dat de binnenruimte toegankelijk voor de mijten kunnen maken. De aangewezen omtrek mag niet worden bevrucht, en gooi het niet keuken restjes rond de barrière gebied. Sommige planten worden verafschuwd door klaver mijten, zoals chrysanten, petunia’s, rozen, en jeneverbessen. Deze kunnen worden gekweekt langs de buitenrand van de rand om te helpen bij de preventie.