hoe kroonlijst installeren met een popcorn plafond

Kroonlijst is een populaire werkwijze voor het verbergen van de naad tussen het plafond en de wanden. Het kan ook gebruikt worden op popcorn plafonds. Het is een zeer modieuze vorm vormen die is gemaakt van hout of soms andere stof zoals polystyreen. Het inhuren van een professional om te installeren kan duur zijn, maar het is vrij goedkoop om zelf te doen.

kroon installeren molding jezelf is eigenlijk niet zo moeilijk, zolang je de juiste gereedschappen en materialen beschikbaar. Het installeren van kroonlijst met een popcorn plafond is veel gemakkelijker dan je zou denken.

Stap 1 – Voorbereiding

Het eerste wat je hoeft te doen is de voorbereiding van de ruimte voor het gieten. Meet alle wanden. Concentreer je op de hoeken die je nodig hebt om het vormen te snijden, zodat het goed past. Het is ook vermeldenswaard dat veel muren niet vierkant zal zijn, die dingen zullen bemoeilijken;. Om een ​​goede werk te doen, de popcorn plafond moet in de gebieden waar u het plaatsen van de kroonlijst worden verwijderd. Als je voorzichtig bent, kan het vormen, zonder zich zorgen te maken over het verwijderen van de popcorn plafond worden geplaatst. Als u wilt dat de popcorn plafond te verwijderen, doe dat dan voorzichtig met een stuk hout weg te schrapen het gebied waar het afgietsel zal worden vastgesteld.

Stap 2 – Snijd de Molding

Als je alles wat je nodig hebt, het opzetten van uw werkgebied. U wordt snijden zeer lange lengtes van materiaal, dus je moet voldoende ruimte hebben. Voordat u bezuinigen, is het een goed idee om de kamer opnieuw te meten om te controleren of uw eerste metingen accuraat waren. Begin met het snijden en mitering het vormen zodat het past rond uw kamer. U vindt het veel gemakkelijker als je prime en verf het gieten voordat u het probleem te verhelpen op uw plafond.

Stap 3 – de Molding installeren

Als je een goede baan hebben gedaan en verwijderde de popcorn plafond, dan zul je in staat zijn om lijm te gebruiken om het vormen opkomen. Dit zal uw leven een stuk makkelijker, omdat je niet hoeft te maken over het vullen van alle gaten te maken. Als je hebt besloten om de popcorn plafond intact laten, dan zul je nodig hebt om het gieten te repareren met kleine nagels. Zorg ervoor dat u zorgvuldig te nagelen het vormen om het op zijn plaats te houden. Lijm kan ook worden gebruikt langs de wand van een sterke binding te vormen.

Stap 4 – Finishing Touches

Als je de popcorn plafond verwijderd, dan zul je niet veel meer te doen op dit punt. Als de popcorn plafond in de ongerepte, dan moet u de kloof met breeuwen te vullen. Putty moet ook worden gebruikt om een ​​kleine spijker gaten te vullen. Touch-up van alle gebieden waar de verf is beschadigd en laat ze drogen.