hoe kunststof gevelbekleding installeren

PVC is waterdicht, duurzaam, goedkoop en eenvoudig te installeren, dat is de reden waarom kunststof gevelbekleding vaak wordt gebruikt voor binnen- en buitenmuren.

Bescherm uzelf bij het gebruik van machines om materialen te snijden, zodat ervoor zorgen dat u handschoenen en een veiligheidsbril te dragen. Controleer of uw houten lat boards zijn de juiste maat voor het gebied dat u werken aan voordat u de taak begint, sommige zullen moeten horizontaal te passen aan de onderkant en de bovenkant van het oppervlak en een aantal verticaal naar beneden het gebied. Open uw PVC bekleding kit en lay-out van alle materialen.

Step One – Voorbereiding

Met behulp van een schroevendraaier, schroef in de horizontale planken langs de onderkant van uw oppervlakte. Vervolgens schroeft uw verticale houten planken naar de top van uw oppervlakte, 2 voeten uit elkaar. Zaag 2 inch vanaf de bovenkant van je verticale planken, dit is waar je de rest van de horizontaal gesneden planken op zijn plaats moet schroef aan de bovenkant van het oppervlak.

Stap twee – Monteer Boards

gebruik je puzzel zorgvuldig elke rij bekleding gesneden om voor hen om horizontaal te passen op uw oppervlakte. Neem de in uw bekleding kit en hamer in een spijker aan te sluiten op de onderkant lat boards geleverd flens. De top van de eerste rij van de bekleding kunnen dan worden genageld aan de verticale platen.

Stap drie – Knippen en Breng de Bekleding

De volgende rij bekleding moet overlappen de nagels van de eerste rij worden geplaatst en de toppen moeten worden genageld aan de verticale panlat planken als voorheen. Herhaal deze rij voor rij proces totdat je de top van je gebied te bereiken.

Stap vier – Voeg de Final Flens

Neem de flens gemaakt voor de horizontale trim en nagel het op de horizontale panlat planken aan de top. Snijd de horizontale bekleding te passen en op te hangen op de flens om de nagels op de bovenste rij van de bekleding te verbergen.