hoe lambriseringen installeren op een trap deel 2

U kunt lambriseringen installeren op een trap te geven een afgewerkte look. Lambrisering is een decoratieve en beschermende bedekking, zoals houten panelen, die wordt aangebracht op het onderste gedeelte van de binnenwand. Door het hebben van deze stijl, de trap is een kunst canvas en het zal worden omgevormd tot een veel meer elegante trap. Volg de onderstaande stap om lambriseringen te installeren op een trap.

Erachter te komen hoeveel plint je nodig hebt door het meten van de trap. Dit komt omdat het laatste wat u wilt gebeuren is het opraken van de plint materiaal als je bijna klaar bent in uw project. Het is raadzaam om 10 procent extra aan de aanvoer, zodat een extra materiaal moet in tijden van herhalingen indien nodig.

Stap 1 – Meet de Staircase

Bij de keuze van de materialen die in het bijzonder de plinten, de dichtstbijzijnde metingen. Je wilt niet om tijd te verspillen in het snijden of het uitzoeken hoe de plint te passen wanneer u de eigenlijke installatie te beginnen.

Stap 2 – Het kiezen van de Materials

Bij het kopen van de plint, overwegen vele soorten van rassen van materialen als niet alle plinten zijn gelijk gemaakt. Zorg ervoor dat de plint is gemaakt van duurzaam materiaal of hebben een goede kwaliteit.

Stap 3 – De kleur van de plint

Beschouw de kleur van de plint. U zult willen ervoor zorgen dat deze overeenkomt met of betrekking heeft op de plaats waar de trap is gevestigd. Bijvoorbeeld, donkere houten vloeren zijn niet complementair aan sandelhout plinten, maar lichtere vloeren zijn een perfecte match. U kunt de kleur van uw plint aan te passen door het te schilderen. Het zal echter een veel inspanning, middelen en tijd in beslag nemen. Als u ervoor kiest om de kleur van de plint aanpassen, kunt u het plakband gebruikt ter dekking van de lacunes die de ingang van een vreemd voorwerp kan zijn. Let op dat het schilderen van de plint, terwijl het nog niet is geïnstalleerd, is beter dan het schilderen van de plint aan de muur.

Stap 4 – de Lambrisering installeren

Nu dat je de meting kennen en het juiste materiaal voor de trap, is het tijd om het samen te stellen. Gebruik de marker om een ​​lijn als een gids te trekken. Snijd de plint dienovereenkomstig met de zaag of een snijgereedschap. Zorg ervoor dat uw nagels zijn niet groot genoeg om de plint te beschadigen. Gebruik in plaats daarvan kleinere spijkers voor de installatie als de meeste van de plinten die u gebruikt zijn dun genoeg voor het gebruik van kleine nagels.

Start de installatie van de snede plint aan de onderzijde. Zorg ervoor dat het perfect niveau. Installeer vervolgens de bovenste delen van uw lambriseringen.