hoe laminaatvloer installeren zonder de aanschaf van nieuwe plinten

Het installeren van laminaatvloer is een populaire manier voor huiseigenaren om een ​​aantrekkelijke functie om hun huis, dat is eenvoudig te installeren en te onderhouden toe te voegen. Met een breed scala aan kleuren en stijlen beschikbaar is, kan opties te vinden die passen bij de inrichting van elke kamer in het huis. Om het project te rollen te krijgen, moet u kiezen uit een kleur en stijl en het verzamelen van een paar tools waarmee u uw nieuwe vloer installatie de grond te krijgen. Volg deze stappen om laminaatvloeren te installeren.

Begin met het verwijderen van de bestaande vloer. Tapijt en pads moeten worden ontdaan van de vloer. Verwijder alle spijkers en lijm. Stofzuigen zorgvuldig om losse vuil te verwijderen. Zelfs de vloer zoveel mogelijk verwijderen van de plinten van de omtrek van de kamer. Wees voorzichtig als u het verwijderen van de plinten, zodat je later kunt hergebruiken.

Stap 1 – Bereid de bestaande vloer

Meet de vloer tot aan het exacte bedrag van de vloer te bepalen en opvulling die je nodig hebt. Bij aankoop van 5% meer dan je van plan bent om te gebruiken in het geval u nodig hebt om een ​​deel van de stukken te vervangen.

Stap 2 – Meet voorzichtig

Zodra u de juiste hoeveelheid materiaal, de eerste stap is om het pad te installeren. Rol het pad en sluit deze samen op de naden met tape. Het installeren van de vloer planken is relatief eenvoudig. De stukken samen in een eenvoudig patroon, maar je moet de aansluitingen wankelen. Terwijl u het aansluiten van de planken, gebruik maken van de trekstang en rubberen hamer om een ​​strakke pasvorm te maken.

Stap 3 – Pad en Planken

Zodra alle van de vloer planken zijn in de plaats, kunt u uw plinten opnieuw installeren. Laat de plinten op de vloer niet spijkeren. De vloer is eigenlijk niet aan het huis. Het is een zwevende vloer.

Stap 4 – Installeer de Vloerplinten

Met eenvoudige installatie technieken zoals deze, hebben laminaatvloeren zeer populair in de afgelopen jaren. U kunt deelnemen aan het groeiende aantal huiseigenaren profiteren van deze home improvement optie.