hoe leien dakpannen installeren

Als u weet dat een paar dingen over natuurlijke of synthetische leien dakpannen, weet je dat het een zeer goede optie die je hebt voor een natuurlijke leisteen look. Bovendien is het heel betaalbaar. Synthetische leien dakbedekking van goede kwaliteit kan het uiterlijk van de typische leisteen en een steen-achtige textuur te repliceren. Het is een zorgeloze product dat minder afval en een veel snellere installatie biedt. Het is lichtgewicht en zeker meer goedkoop. Hier is een handleiding over hoe om synthetische leien dakbedekking te installeren in stappen.

Dakbedekking shingles worden meestal verkocht in vierkanten en ze zijn samen balen in vierkantjes van drie of vier. Als u wilt het dak Stock een dozijn stukken op een moment dat u iets stevig als een melkkrat nodig.

Stap 1 – Voorbereiding

Je moet ook een aantal reparaties aan het dak als dat nodig is voordat je begint met uw dakbedekking project.

Stap 2 – Het installeren van de shingles

U moet de gordelroos te installeren. U moet 6 inch van de 12 te verwijderen door 18 inch slates.Before de installatie streep met krijt dat overhang ongeveer zorgen voor de druiprand door een inch. Installeer de eerste rij shingles hebben van de gewrichten likte halverwege.

Stap 2 – Het vormen van Dak Valleys

Vorm dak dalen, maar als je wilt om lekkage te voorkomen moet je zorgvuldig shingle. Gebruik het membraan of het rollend materiaal je hebt en hamer de slabben over de laag om ervoor te zorgen dat u de randen van het dak af te dichten met behulp van stroken van het materiaal dat u gebruikt-membraan of dakbedekking.

Stap 3 – Het snijden van de Leien

Snijd de leien en ze installeren om de rib te passen. Als er bochten op het dak moet je de warmte kanon gebruiken om te verwarmen en te kneden de leien vormen concave en convexe bochten waar ze moeten zijn.

Stap 4 – spijkeren de Gordelroos

Monteer de kappen over de kam vent geleverd met behulp van de nagels die je hebt. Leg de shingles vlakke en stabiele en spijker ze in deze positie. Altijd in gedachten houden van de shingles verder dan 6 ” nagel aan de lijnen die u hebt gemaakt met het krijt.

Stap 5 – In de zaak een tweede cursus van Gordelroos Heb je nodig

extra Tips

Als u een tweede cursus van gordelroos te plaatsen, moet u ze op de top van de eerste, het plaatsen van de uitgesneden rand over het midden van het tabblad in het midden van de andere grind.

Houd in gedachten dat het wordt aanbevolen om gordelroos slechts over geventileerde daken te installeren.