hoe leisteen straatstenen installeren

Hoewel ongetwijfeld een van de meest dure materialen voor bestrating een patio of tuin loopbrug, leisteen straatstenen zijn duurzaam en bijzonder aantrekkelijk. Ze bieden een verfijnde en traditionele uiterlijk, maar ze nemen de tijd om te installeren, die een groot deel van de handenarbeid. Je kunt ze installeren met behulp van mortel hoewel dit is duur en tijdrovend, of u kunt het veel gemakkelijker droge methode van de installatie die een stuk minder tijd in beslag neemt en alleen gebruik maken van vereist dat u een bed van grind en zand in plaats van cement op basis waarvan leg de straatstenen eerder.

Stap 1 Bepaal de Grens van de Patio of Walkway

Voordat u begint, te meten en de rand van het terras of wandelpad waar uw leisteen straatstenen zullen worden gelegd duidelijk te definiëren. U kunt het gebied te markeren door het implanteren van houten palen met strakke lijnen van streng hen verbinden. Als alternatief kunt u rubber slangen of verf gebruiken.

Stap 2 Graaf de omgeving

Graven het afgebakende gebied tot ongeveer zes duim diepte met behulp van de schop. De diepte kan variëren, afhankelijk van de dikte van je leisteen straatstenen. Er moet ongeveer vier inches van de diepte toegestaan ​​voor de stichting. Zes inches totaal moet voldoende voor de meeste banen zijn. Zorg ervoor dat het opgegraven gebied is vrij vlak.

Stap 3- Het plaatsen van de Stichting

Plaats grind in de uitgegraven gebied zodat het ongeveer vier inches diep. U moet deze naar beneden te comprimeren met behulp van een speciale tool genaamd een trilplaat. Je moet in staat zijn om een ​​van deze te huren. Beginnen met het van het centrum van het gebied en werken op het graf lagen drie keer. Om ervoor te zorgen dat het oppervlak waterpas, gebruik een waterpas. Omringen de stichting met de rand materialen. Giet een laagje zand over het grind. Het zand moet niveau en ongeveer een inch dik. Zoek een lange, rechte stuk hout en sleep het langs het zand naar de oppervlakte zo horizontaal mogelijk te krijgen. Het moet heel glad zijn.

Stap 4 Het plaatsen van de Slate straatstenen

Je moet nu klaar om de leisteen straatstenen te plaatsen. Start in de hoek en plaats de straatstenen waardoor ongeveer een half inch kloof tussen elk een. Elke twee tot drie straatstenen die u hebt ingesteld moet worden gecontroleerd met behulp van de waterpas.

Stap 5- Afwerking van de baan

Wanneer u alle van de straatstenen hebben gelegd, zorgvuldig spuit het gebied met een tuinslang. Wees voorzichtig om geen hoge druk waterstralen te krijgen in de spleten tussen de straatstenen, omdat dit zal het zand ontwortelen. Tot slot, bedek het gebied met polymetrische zand en, met behulp van een bezem, vegen deze in de openingen tussen de straatstenen. Verwijder de houten palen rond de grens. De leisteen bestrating wordt voltooid en u zou ongetwijfeld vele uren hebt opgeslagen met behulp van de droge installatie methode over de mortel op basis van bestrating.