hoe leisteen tegel gevelbeplating deel 2 te installeren

In het eerste deel van deze handleiding voor het installeren van leisteen tegel spooraansluiting op uw dak hebt u geleerd hoe u de tegels die in de weg waren te verwijderen en plaats een strook van kunststof gevelbekleding langs de rand van het dak. Nu moet je een laagje kalkaanslag toe te voegen aan de top van die kunststof gevelbekleding. Dit zal uw leisteen tegel stukken zijn plaats te houden en ervoor te zorgen dat er een zachte laag tussen de tegels en de leien dakpannen op het dak zelf. Zodra u de kalkaanslag hebt aangebracht, zult u in staat om de lei tegels die u eerder had verwijderd te vervangen.

(Dit is deel 2 van een 3-delige serie. Om terug te keren naar deel 1, klik hier.)

Stap 1 – Leg uw Furring Strips

Zoek de 2 furring strips die u op het dak hebben gebracht, en leg ze plat op de top van de kunststof gevelbekleding die u eerder voorzien. Zorg ervoor dat deze parallel aan elkaar te plaatsen, zodat zij een kleine piek bij de bovenrand en vlakken aan beide zijden volledig te bedekken de kunststof gevelbeplating. Spijker de furring strips op zijn plaats met behulp van kleine dakbedekking nagels. U hoeft niet aan een speciale nagels uw centen te gebruiken op deze stroken, dus sparen voor als je nagels te kopen om de leisteen tegel opruimen met passen.

Stap 2 – Installeer Copper Flashing

Vervolgens fit koper knipperen op het oppervlak van furring strips, zodat deze vlak tegen de bovenrand van de strippen lag. Nail deze knipperen op zijn plaats langs de rand met koperen nagels, en vouw de knipperende naar beneden over de rand van het dak. Nail deze op zijn plaats te, trekken strak om ervoor te zorgen dat er geen rimpels in het knipperen als het beweegt door het dak.

Stap 3 – Cut Your leitegels

U kunt nu passen bij de leitegels terug rond de rand van je dak. Neem de eerste tegel langs de bodem, en snijd het vlak tegen het knipperen te passen. Zorg ervoor dat er geen overlap tussen de 2 materialen, maar ook geen openingen tussen hen beide. Houd de tegel vlak tegen het dak enerzijds en spijker vervolgens in positie met de andere. Zorg ervoor dat de hamer de spijker gelijkmatig, zodat de tegel in de gelegenheid om te verbrijzelen heeft.

Stap 4 – Reinig Down the Surface

Ga verder langs de rest van de tegels, snijden ze allemaal aan de nieuwe knipperende passen, en ervoor te zorgen dat ze allemaal strak tegen de leisteen tegel gevelbeplating to-be.

Nu dat je het dak volledig voorbereid om de leisteen tegel gevelbeplating te nemen, moet u ervoor zorgen dat het hele gebied is helemaal schoon. Alleen als het dak schoon is zul je in staat zijn om de leisteen tegel gevelbeplating te plaatsen op zonder dat er hiaten die zou resulteren in het water lekken in de onderstaande plafond.

(Dit is deel 2 van een 3-delige serie. Om verder te gaan naar deel 3, klik hier.)