hoe metalen hoek kraal installeren

Een hoek kraal is het type van dunne plastic of metaal randstrook gebruikt om de buitenkant van een wand omvatten. Het wordt meestal gebruikt bij de installatie wanden in huizen. Er zijn een paar verschillende soorten kralen in de markt, voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Zo zijn er mensen die liever het creëren van een zacht afgeronde hoek, terwijl anderen kiezen voor een rechte hoek. De meeste deskundigen adviseren pro metalen kralen, omdat ze veel sterker en betrouwbaarder. Plastic kralen kunnen breken of barsten zowel tijdens de installatie en later in de toekomst. Normaal metaal is veel gemakkelijker te installeren en kan eeuwig duren.

Het installeren van een metalen hoek kraal is niet moeilijk, maar het vereist u bepaalde tips en hints te volgen. Je moet in gedachten houden dat hoek kralen zijn nuttig omdat ze de bescherming van een nogal kwetsbaar en gevoelig deel van de constructie, die meer blootgesteld aan slijtage kan verbeteren. Bedenk eens hoe vaak je bang tegen hoeken met een aantal items of zelfs thuis apparaten.

Stap 1 – Voorbereiding

Hier is hoe je een metalen hoek kraal in een paar eenvoudige stappen kunt installeren.

Stap 2 – Snijden van de kralen

Het eerste wat je moet doen voordat u begint met uw project is het meten van de hoeken en beslissen over de grootte van de kralen die u wilt gebruiken. U dient kralen die lang en groot genoeg om de hele hoek dekken kopen. Niet kopen kleinere, want als je kleinere stukjes samen te gebruiken zul je waarschijnlijk een onaangename esthetisch resultaat te creëren. We hebben het over uw huis, zodat het uiterlijk is heel belangrijk.

Stap 3 – Het plaatsen van de kralen

Wanneer u de kralen te kopen, moet u wellicht om ze af te snijden om de juiste lengte. Snijd ze met behulp van de ronde zaag of de blikschaar, maar gebruik het meetlint om de lengte te verzekeren. Bij het snijden, zorg ervoor dat de kralen je bent niet verbogen of gedeukt.

Extra Tip – Gebruik spijkers of schroeven

Wanneer u de kralen aan de lengte u wilt knippen, moet je beginnen met het plaatsen van hen over de buitenhoeken. Gebruik de gipsplaten schroeven te verzinken aan de randen van de korrels. Je moet de zijkanten wisselen en gebruik maken van de 1 en ½ inch schroeven, schroeven ze elke 10 inch. Verzinken de schroeven is nodig als je wilt het kuiltje met modder te dekken. Het wordt aanbevolen om te controleren of de schroeven stevig in de muur met behulp van een modder mes zijn gezonken. Als u een klikkend geluid hoort, moet u waarschijnlijk de schroeven een beetje meer vast.

Dit is een vraag voor veel mensen die niet metalen kralen eerder hebt geïnstalleerd. In het algemeen is het raadzaam om de schroeven en een vermogen schroevendraaier gebruiken om de juiste installatie te verzekeren. U krijgt een betere controle over de schroeven en kralen hebben bij het gebruik van een elektrische schroevendraaier dan bij gebruik van een hamer en spijkers.