hoe motorrem te installeren

Een opmerkelijke manier om te vangen meer mijlen van elke set van kostbare remschoenen en rotors is om een ​​motorrem in het remsysteem van uw auto te brengen. De uitlaatrem is de vlinderklep die het uitwerpen van de gassen afkomstig van de motor als in gebruik is beperkt. Ook zal RPM motor verlagen door middel van het opwekken van een tegendruk in het uitlaatsysteem dat de compressie in de motor zelf verlaagt. Door het verminderen van de compressie van de motor, kunt u direct de snelheid te verminderen zonder gebruik te maken van het bestaande remsysteem om deze opdracht te voltooien.

Ontbindt het negatieve bericht bevestigen van de accu met de juiste Allen of closed-end moersleutel. Bevestig onderaan de voorsprong van de negatieve batterij, verder dan de batterij, om een ​​elektrische schok of kortsluiting te voorkomen tijdens het instellen van motorrem van uw auto.

Stap 1 – Maak Ground Connection uit je negatieve bericht Batterij van de Auto’s

Vind de fabriek rubbertule waarin de plastic buis die zich uitstrekt van uw auto motorruimte in het passagierscompartiment beschermt, via de firewall onder het stuurwiel. Gebruik een schroevendraaier om de ring los te maken en te ontmantelen zijn lagere dashboard. Opstijgen twee schroeven die het onderste dashboard opgesloten in de richting van de auto dan ze op te slaan voor herinstallatie. Het bovenste gedeelte van de onderste dashboard is beschermd door twee clips die u ontladen door vlot terug te trekken op de top van de hoeken van het onderste dashboard.

Stap 2 – Installeer Exhaust Breaks

Vervolgens krijgen de gemechaniseerde rem schakelkast, gasgeefschakelaar en uit-schakelaar in de passagiersruimte van uw auto. Beëindig de inzittende compartimenten elektrische bedrading door het systeem te koppelen aan de auto zekeringkast. Gelegen aan de achterkant van de noodrem knop drukt, wordt de motorrem bedraad in de zekering geschikt om goed te functioneren. Monteer het dashboard met de schroeven en de fabriek klemmen.

Stap 3 – Finaliseer de Installatie

Zoek de motor koelvloeistoftemperatuursensor waarbij de motorrem bekabeling die eindigt langs de connector in de richting van de motor loopt. Herstel de fabriek sensor met behulp van de motorrem sensor. Zorg ervoor dat niet te breken op de connectoren. Ook, weg te nemen de filter en de fabriek luchtfilterhuis om de toegang tot het vak van de luchtmachtbasis plaat te verkrijgen. Losmaken, maar niet weg te nemen, de band klemmen die de luchtinlaat buizen in de richting van het inlaatspruitstuk vast te houden, dan los van de buizen met de geschikte schroevendraaier. Maak de intake buizen en lucht doos in een stuk houd dan voor herinstallatie. Voor de herinstallatie van het luchtfilterhuis, laat de luchtslang eindigt dus zijn ze gewoon bereikt. De macht van de compressor door middel van het koppelen van de power-supply draad in de richting van de batterij junction box en bevestig het aan harnas de rem-bekabeling door middel van het volledige uitlaatsysteem-remsysteem connectors.

Stap 4 – Snijd de Exhaust Tubing Section

Snij vervolgens een bestaand deel van de evacuatieslang groot genoeg om de motorrem-buislichaam bevatten bovenop de transmissie dwarselement onder de auto. Draai de klemmen met behulp van de geschikte koppel zodat de klemmen zet de uitlaat-brake slang aan op de uitlaat fabriek. Ten slotte verzegelt het uitlaatsysteem met behulp van de volledige flenspakking dan aandraaien van de projectie moeren tot 30 pond van het koppel.