hoe naadloze dakgoten installeren

Naadloze dakgoten zijn een populaire keuze onder de goten en zijn te vinden in veel Amerikaanse huizen. Het verschil tussen naadloze goten en niet die naadloos is dat de onderdelen van een naadloze een langer, waardoor de goten weinig of geen voegen. Dat betekent niet dat de goot heeft geen gewrichten. Het is gewoon dat de voegen niet zichtbaar voor het oog.

Het doel van de goten directe regen stroomt op het dak aan de geslepen. Dit voorkomt dat de buitenkant van het huis van het lijden van waterschade en bewoners van het huis kan in en uit het huis veilig te lopen. Installatie van de dakgoten vergt veel van de materialen en vereist een helpende hand. Installatie van de goot is ook vergelijkbaar met de installatie van een normale regengoot. Hier is hoe het te doen.

1. Plan de lay-out Lijnen

De eerste is om de omtrek van de dakgoot van het huis te markeren. Met behulp van een ladder en een lange meetlint, meet de lengte van de dakgoot vereist. Indien mogelijk, gebruik maken van de oude dakgoot als een meting of gebruik maken van de reeds bevestigd fascia te meten. Als dit niet mogelijk is, meet en teken de omtrek op het dak die krijt 10 voet bij 10 voet. Vraag een vriend om een ​​uiteinde van het meetlint te houden. Onthoud dat voor elke 10 voet, moet de helling ten minste ½ inch zijn. Strek het meetlint, waardoor de band zo horizontaal mogelijk. Wanneer de band strekt zich uit tot 10 voet, vraag de vriend om ¼ inch onder het meetlint te markeren.

2. Installeren van de Fascia

Als je gewoon vervangen van een oude goot, dan is de fascia moet nog steeds worden om hen bevestigd. Als dat het geval is, te inspecteren elke fascia om te controleren of het is nog steeds stevig aan het dak en de defecte te vervangen. Bij het installeren van nieuwe fascia, het ideale afstand tussen elk van hen 6 inch vanaf het einde van de goten en 18 tot 24 inch tussen elk van hen. Markeer de positie van de fascia met krijt eerste. Boor gaten op elke fascia positie. Zorg ervoor dat het gat ten minste ½ inch diep. Ga verder met boeiboorden hechten aan het dak.

3. Installeren van de Goten

Er zijn veel verschillende kleuren voor dakgoten. Gebruik de kleur die het beste past bij het huis, maar via een witte men het voordeel dat na controle vergemakkelijken. Met een zaag of ander aangedreven apparatuur, snijd de goten op de juiste lengte. Omdat de goot is naadloos, de goot zelf gaat erg lang zijn. Je hebt zeker veel helpende handen om de goten te dragen. Bij het installeren van de goot, ervoor te zorgen dat de goot is een goede pasvorm. Attach neer caps aan weerszijden van de goten die de installatie van een downspout vereisen. Test dat het water richting correct is door een grote hoeveelheid water gieten in de regengoot is.