hoe naadloze stalen gevelbeplating te installeren

Naadloze stalen gevelbekleding is een alternatief voor het meer gebruikelijke vinyl of aluminium zijsporen. Als u de installatie aan het doen bent op uw eigen, kan een van die makkelijker aan te pakken. Er zijn echter geen project is onmogelijk als je de juiste gids door jou kant. Denk aan de onderstaande instructies.

Meet alle van de muren van uw huis dat zal worden bedekt met opruimen. Je nodig hebt om alles te meten, waaronder gambrel muren, topgevels en dakkapel kanten. Na dit te doen, af te trekken van de grootte (de vierkante meters) van de ramen en deuren, met inbegrip van de garagedeur en alle glazen schuifdeuren. Neem nu dat de totale en voeg 100 aan. Dit moet u het juiste totale bedrag van de vierkante voet van staal je nodig hebt te geven.

Stap 1 – Neem Metingen

Bereid het gebied waar u de gevelbeplating wordt geïnstalleerd. Pond in elke uitstekende spijkers en schoon uit de oude verf. Vervang rottend hout, oude stopverf, afdichten, etc. Zorg ervoor om terug te binden uw planten, en als er ongelijke vlekken op het huis muren, zorg ervoor dat ze zelfs met shims.

Stap 2 – Bereid de muur voor de Siding

Nu, bevestigt de folie onderlaag om het gebied dat u gaat installeren van de gevelbeplating. Dit zal dienen als isolatie voor de gevelbeplating. Nieten deze aan de wanden. Plaats de onderlaag op alle hoeken en randen van de wanden. Zorg ervoor dat de folie overlappen de zijkanten en aan het einde gewrichten van ongeveer twee inch.

Stap 3 – Houd de Isolatie

Maak een krijtlijn van de ene kant van het huis naar de andere kant. Dit geeft je een idee van waar u het plaatsen van uw starter strip geven. Dit zal helpen uw gids zijn op het houden van de gevelbeplating recht als u hangen. U ook markeren van de dakgoot naar beneden en meet onder een raam aan de onderkant van het huis ook.

Stap 4 – Chalk the Walls

Neem nu een spijker en het pond in en door de reeds vooraf gemaakte gat. Zorg ervoor dat het niet is genageld in strakke, net strak genoeg om de gevelbeplating te hangen. Je hoeft niet volledig nagel alle gevelbeplating in de muren. De gevelbeplating heeft eigenlijk een kans om te gaan met de veranderingen in het weer hebben. Als het ware wordt genageld te strak, zal het niet in staat om de manier waarop het veronderstellen bewegen wanneer nodig.

Stap 5 – Hang de Siding

Gebruik uw 2-inch nagels aan de gevelbeplating te hangen. Zorg ervoor dat u de gevelbeplating nagel in elk stud in de muur, niet meer dan 16 inches uit elkaar en zorg ervoor dat ze zijn nooit dichter dan zes duim.

Stap 6 – Installeer de Starter Strip

Stap 7 – Hang Siding op ander muren

Neem de starter strip en plaats het allemaal rond het huis waar de krijtlijn is. Neem een ​​level en zorg ervoor dat de starter strip is nog vooral op de hoeken. Deze strook zal zijn wat helpt u de gevelbeplating gelijkmatig te hangen.

Voltooi de installatie op een muur eerste. Zorg ervoor dat u overlappen de verschillende onderdelen van de gevelbekleding met ten minste 2 inch. Zodra u deze muur klaar bent, ga dan naar de aangrenzende muur en beginnen met het aanbrengen van de gevelbeplating hier. Zorg ervoor dat u een kloof die is ¾-inch van dat doel, omdat je ruimte nodig om de hoekstukken te installeren vertrekken.

Nadat u alle gevelbeplating hebt aangesloten, moet u de hoekstukken te nemen en bevestig ze door uitglijden de onderste flenzen onder de uiteinden van de gevelbeplating. Dan duw je gewoon hoek cap omhoog en zorg ervoor dat u op zijn plaats, zorg ervoor dat het heeft een strakke pasvorm. Nu zet de uiteinden van de hoekstukken met de 2-inch nagels.

Stap 8 – Bevestig de hoekstukken