hoe natuursteen fineer installeren in een douche

Het installeren van natuursteen fineer in een douche geeft het een mooi, elegant en natuursteen look, tegen een betaalbare prijs. Door het decoratieve karakter, is een bouwstof die wordt gebruikt om huizen te versieren en onderhoudsarm. Het is gemaakt van echte stenen en gemaakt om te kijken als natuursteen. Het is bestand tegen scheuren, kromtrekken, chippen en vervagen. Het is goedkoper dan het gebruik van natuurlijke steen als het lichte gewicht dat funderingen en wandtegels elimineert en dus goedkoper en gemakkelijker te bouwen. Er zijn veel verschillende soorten kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, die is beperkt met natuursteen. U kunt natuursteen fineer eenvoudig installeren in uw douche met behulp van de eenvoudige stap-voor-stap handleiding hieronder vermeld.

Bedek de hele muur met een vel van weerbestendige kunststof vochtbarrière. Het beschermt de steen fineer en het hout, dat onder de muur van de schade als gevolg van vocht.

Stap 1 – Installeer Moisture Barrier

Met een metalen lat, hebben betrekking op de vochtbarrière. Bij het doen van de bekleding, zorg ervoor dat de naden overlappen met een minimum van 2-inch op de horizontale naden en 6 inch op de verticale naden. Ruimte de gegalvaniseerde nagels 6-inch van elkaar, zonder naden op alle hoeken. Dit ondersteunt de stenen veilig en stevig vast te pakken op de wand.

Stap 2 – Cover Moisture Barrier

Een dunne laag van de mortel mengsel over de metaalstrip. Meng een deel van mortel tot drie delen van zand, of u kunt ze mengen volgens de instructies op de zak van de mortel. Voeg vervolgens dunne set in het mengsel, zodat het verandert in een kleverige pasta die maakt het hanteren gemakkelijk. Wees er zeker van dat het niveau. Vervolgens rake de mortel over met een metselaar scratcher of met de hand rake. Laat de mortel mengsel zitten voor 48 uur.

Stap 3 – Bereid Mengsel

Verspreiden een dikke laag, ongeveer ½ tot ¾ inch, van de mortel mengsel op de achterkant van de stenen een voor een. Na het toepassen mortel op de stenen, leg ze direct op de wand beginnend vanaf de top. Wiebelen de stenen tegen de muur heen en weer tot overmaat mortel kronkelt uit de zijkant van de steen.

Stap 4 – De mortel mengsel op het Stones

Laat de mortel droog te zitten voor ongeveer een half uur tot 1 uur. Nadat de mortel droog is, duw de mortel met een troffel in de gewrichten. Gebruik vervolgens round stok om glad uit de gewrichten.

Stap 5 – Schuif de Mortier en Strijk Joints

Met behulp van een staalborstel, gaan over de gewrichten en de stenen. Dan, vegen over de stenen met een bezem.

Stap 6 – schoonmaak