hoe nieuwe bad armaturen te installeren

Er zijn vele soorten van bad armaturen die u kunt installeren die variëren van douchekoppen en kranen om een ​​geheel nieuwe bad. Het installeren van deze functies moet u in staat zijn om je weg te elementaire sanitaire systemen weet net zo goed als volledig voorbereid voor alles wat u kunt tegenkomen tijdens het installatieproces. Het volgende artikel zal u een eenvoudig overzicht van hoe bad armaturen zijn geïnstalleerd geven, maar elk toestel kan een iets andere installatie proces.

Being bereid is altijd de eerste stap bij het omgaan met eventuele installatie van een bad armaturen. Het laatste wat je wilt doen is te veroorzaken een overstroming in uw huis. Dus altijd zeker van zijn dat het water leidt tot de armaturen in de badkamer is uitgeschakeld. Wees voorbereid op wat water uit de leidingen komen als je werkt, omdat water niet vast komen te zitten. Gebruik de stud finder aan de muur studs achter de tegels en sanitair, waar u wilt dat uw nieuwe armaturen te vinden. Neem de tijd om de nieuwe armatuur die u wilt installeren en te zien of het extra framing nodig te controleren. Dit is vooral belangrijk wanneer u een oude badkuip om het te vervangen verwijderen. Het nieuwe bad zou zwaarder dan de laatste zijn. U moet zich voorstellen dat het gevuld met water als jezelf. U kunt eigenlijk aan het plafond te openen om extra steun toe te voegen aan de vloer.

Stap 1 – Voorbereiding

U moet een sleutel te gebruiken om een ​​van de oude armaturen te verwijderen. Het biedt u dat koppel en grip die u nodig heeft om bestaande armaturen draaien. Zodra u de oude armatuur verwijderd wil je sierlijsten die in het gebied, evenals tape elke loodgieter, silicone of andere lijm af te nemen. Afhankelijk van de armaturen u verwijdert u kan nodig zijn om een ​​schroevendraaier gebruiken om bepaalde elementen te verwijderen. Voor stoere aansluitingen kunt u gebruik maken van vet van de loodgieter om de procedure te helpen. Wanneer u het verwijderen van armaturen zoals tapkranen je kan hebben om het hele bad te verwijderen of weg te nemen tegels om de toegang tot de items vastmaken ze op hun plaats te krijgen.

Stap 2 – Verwijder oude armaturen

Voorafgaand aan het plaatsen van de nieuwe programma’s die je moet altijd gebruik maken van vet van de loodgieter in royale hoeveelheden om het zegel van de armaturen. Dit voorkomt dat de rubberen afdichtingen uitdrogen of rotten. De andere zaak om veel aandacht aan is de nieuwe seals vindt u wanneer u de armaturen plaats te betalen. Hoe beter het zegel u betekent dat je minder kans op uw armaturen lekken en het veroorzaken van afvalwater zal hebben. De draden op een armatuur is de gebruikelijke schuldige voor dit probleem. Gebruik de loodgieter tape rond de draden door strak te verpakken rond. U kunt nu de armaturen te installeren volgens de aanwijzingen. Eenmaal geïnstalleerd, zet het water op en test de armaturen. Je zult in staat zijn om te controleren op lekkages evenals de juiste waterstroom.

Stap 3 – Het installeren van het nieuwe bad armaturen