hoe om te laden in een badkamer vanity

laden Het installeren van een reeds bestaande badkamer ijdelheid is een gemakkelijke taak, maar het kan tijdrovend zijn als u van plan op het bouwen van je eigen lades zijn. Gebouw laden voor de eerste keer moet worden overgelaten aan de vakman, terwijl nieuwelingen zijn beter af bestellen van pre-en-klare laden uit een bouwmarkt te vinden. Als u meer dan een complete badkamer, en zijn tevreden met het werk dat je niet de lades te installeren om de eerste ijdelheid, zal dit u het vertrouwen dat u nodig hebt om de ijdelheid lades te bouwen voor de andere badkamers in het huis te geven.

Voordat er iets anders te doen, moet je kijken via catalogi of online gaan, of u kunt overleggen met een verkoper om te beslissen waar de laden moet gaan. Zij kunnen in het midden worden geplaatst aan beide zijden of aan één zijde afhankelijk van het ontwerp van de wastafel zelf. De laden moet compenseren de ijdelheid dus rekening houden met de locatie van een kabinetten van de ijdelheid kunnen hebben en de locatie van de ijdelheid zelf.

Stap 1 – Plaatsing van de Drawers

Gebruik een meetlint om uit te vinden van de exacte afmetingen van de badkamer ijdelheid. Dit zal u helpen de meest geschikte grootte van de lades u van plan bent over het installeren te bepalen. Het is verstandig om de metingen meer dan eens naar de meest nauwkeurige lezing te krijgen. Zodra u zeker bent van de metingen, schrijf ze neer op een stuk papier en bij de hand hebt wanneer u de winkel te bezoeken of wanneer online aankoop van de lades.

Stap 2 – Meet de Vanity

Zodra u zorgvuldig gemeten van de ijdelheid, ga dan naar een huis verbetering winkel of online gaan om het gewenste aantal laden te kopen. Je moet kiezen voor de juiste houtsoort indien beschikbaar of een soortgelijke, maar wees bereid om de lades te schilderen om de rest van de ijdelheid te passen of u kunt schilderen in een contrasterende kleur als je een krachtiger uitstraling wenst. Als u niet hoeft te schilderen, dan gewoon vlekken op de laden. Vergeet niet om ook de handgrepen of knoppen en dia’s te kopen voor de laden.

Stap 3 – Bestel Drawers

U kunt deze stap overslaan als u tevreden bent met de lade zijn zoals is en wilt vlek later van toepassing zijn. Vóór de montage en installatie van de lades, verf ze de gewenste kleur. Als u nog niet hebt, of als afgerekend op de kleur die je niet zeker weet hoe het eruit komt te zien op de nerf van het hout, dan verf een paar slagen en laten drogen. Na de beslissing van de kleur, verf de laden en laten drogen voor een paar uur of ‘s nachts.

Stap 4 – Paint Drawers

Gebruik de montage-instructies die bij de laden kwamen samen te stellen. Gebruik lijm waar nodig en hamer delen samen als geschreven op de instructies. Om schade aan de lade bij gebruik van de hamer te vermijden, gebruik dan een blok van sloophout als een kussen. Veeg de overtollige lijm.

Stap 5 – Monteer Drawers

Schroef de dia rollen om de onderste hoek randen van de laden.

Stap 6 – Monteer Drawer Slides

Stap 7 – Breng Finish

Als je hebt besloten dat de laden niet verf nodig had, dan van toepassing vlek om de look en twee tot drie lagen van polyurethaan om de ladefronten af ​​te ronden.

U bent klaar om de handgrepen of knoppen te installeren. Meet de lengte van de lade van links naar rechts en markeer het midden, waar de ladefronten zal worden gevestigd, en schroef het front in.

Stap 8 – Installeer ladefronten